Meglepődsz, Nádai Anikó mivel keresett pénzt a gimnázium után
Nádai Anikó tanárnak tanult, miközben egy pókerklubban dolgozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok magyar sztárról tudjuk, hogy fiatalon álmaikban sem gondolták volna, hogy egy napon az egész ország fogja ismerni a nevüket. Nádai Anikó sem álmodott a reflektorfényről, teljesen más pályára készült főiskolás korában.

A 32 éves műsorvezetőt 2010-ben ismerhette meg a közönség, amikor beköltözött a ValóVilág villájába. Bár nem nyerte meg a realityt, mégis könnyedén mondhatjuk, hogy győztesként jött ki a show-ból, hiszen ma nem játékosként, hanem műsorvezetőként vesz részt a produkcióban.

Nádai Anikó tanárnak készült, de pókerosztóként is dolgozott

- Ha tíz éve valaki azt mondja, olyan műsorokat fogok vezetni, mint a Farm, az RTL Klub Reggeli, a Házasodna a gazda, a ValóVilág10 powered by Big Brother vagy az Anikó # Show - amit ráadásul rám szabtak -, kinevetem - árulta el a Story magazinnak.

Noha most már el sem tudja képzelni, hogy ne a tévézés legyen az élete, ez régen korántsem volt így. A gimnázium utolsó évében tanácstalanul állt a továbbtanulás előtt. 

Ugyan azt biztosan tudta, hogy főiskolára akar menni, az nem kristályosodott ki előtte, hogy mivel szeretne foglalkozni. Végül ösztöndíjjal felvételt nyert a bajai Eötvös József Főiskolára, így el is dőlt, hogy tanárképző szakon tanul tovább.

- Mindig is jó érzékem volt a gyerekekhez, emiatt gondoltam, hogy jól fog állni a tanár néni szerep. Ez idővel be is igazolódott. Noha visszatekintve, nem voltak könnyűek a főiskolás évek. Akkor már magamról kellett gondoskodnom, az iskola mellett kénytelen voltam állást vállalni. Osztó voltam egy pókerklubban.

A gyakorlati évében már egy osztályteremben találhatta magát, ahol élesben próbálta ki, hogy mennyi nehézséggel jár a nebulók oktatása.

- Első osztálytól negyedikig, a testneveléstől kezdve a matekon át a nyelvtanig mindent tanítottam, az ötödikeseknek és a hatodikosoknak magyar nyelvet és irodalmat. Szerettem tanítani, de be kell valljam, nem éreztem, hogy a helyemen vagyok. Emiatt két év után arra a döntésre jutottam, hogy halasztok. Mint utólag kiderült, végérvényesen.

A ValóVilág első győztese, Szabolcs

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, a fináléba Oki (100 napot töltött a Villában), Majka (79 napot töltött a Villában) és Szabolcs (87 napot töltött a Villában) jutott. A győztes végül 2002. december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. 

Ezt is szeretjük