Nacsa Olivérre rá sem ismerni - A 40 éves humorista rengeteget változott
Nacsa Olivér jobb formában van, mint valaha. Már egyáltalán nem úgy néz ki, mint karrierje elején.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér Instagram-képeit elnézve szinte alig ismerni rá a műsorvezetőre, negyvenévesen jobb formában van, mint valaha.

Hazánkban a humorista a '90-es évek végén az RTL Klubon futó Esti Showder Fábry Sándorral című műsorból lett ismert. Itt hétről hétre Bagi Ivánnal karöltve szórakoztatták a nézőket paródiáikkal. A duó olyan magyar sztárok bőrébe bújt, mint Korda György vagy Fekete Laci. 2003-ban a TV2-n saját műsort kaptak Banánhéj címmel. 

Nacsa Olivér 40 évesen 

Akkoriban a sármos sztár még jóval több kiló volt, végül 2012-ben elege lett abból, hogy nem tetszik neki az, amit a tükörben lát. Szigorú diétába fogott, és elkezdett keményen sportolni. Az eredmény pedig nem maradt el, összesen húsz kilótól sikerült megszabadulnia.

A bal oldali kép 2011-ben, míg a jobb oldali 2019 novemberében készült róla.
A bal oldali kép 2011-ben, míg a jobb oldali 2019 novemberében készült róla.
Fotó: MTI/Illyés Tibor, Instagram/Nacsa Olivér

Fogyása után szinte új emberré vált, nemcsak a megjelenése változott meg, de nyitottabb is lett, és persze az önbizalmára is jó hatással volt, hogy búcsút intett a feleslegének.

Ahogy végignézünk legújabb képein, látszik, hogy a mai napig tartja az egészséges életmódot, és a konditermeket is rendszeresen látogatja, ugyanis néha megörvendezteti követőit egy-két edzős fotóval.

Öltözködése is kifinomultabb lett, szinte minden képén elegáns öltönyben mutatkozik, amihez általában vagy díszzsebkendőt vagy valamilyen mintájában passzoló nyakkendőt kombinál. A Spíler TV házigazdája a francia stílust részesíti előnyben ruhái terén, ezt a közösségi oldalán a french style hashtaggel jelzi követőinek, amikor az aktuális szettjéről lő képet.

Nem is győzi fogadni a dicsérő hozzászólásokat, volt olyan kommentelő, aki egyenesen Marlon Brandóhoz hasonlította az egyik képén. 

A '90-es évek magyar énekesei egykor és most

A 44 éves Ács Bálint sokat változott az elmúlt években, de nem csak ő volt az egyetlen, akinek a posztere minden második lány falán ott volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt években a '90-es évek legjóképűbb énekesei.

Ezt is szeretjük