Nacsa Olivérre rá sem ismerni - A 40 éves humorista rengeteget változott
Nacsa Olivér jobb formában van, mint valaha. Már egyáltalán nem úgy néz ki, mint karrierje elején.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér Instagram-képeit elnézve szinte alig ismerni rá a műsorvezetőre, negyvenévesen jobb formában van, mint valaha.

Hazánkban a humorista a '90-es évek végén az RTL Klubon futó Esti Showder Fábry Sándorral című műsorból lett ismert. Itt hétről hétre Bagi Ivánnal karöltve szórakoztatták a nézőket paródiáikkal. A duó olyan magyar sztárok bőrébe bújt, mint Korda György vagy Fekete Laci. 2003-ban a TV2-n saját műsort kaptak Banánhéj címmel. 

Nacsa Olivér 40 évesen 

Akkoriban a sármos sztár még jóval több kiló volt, végül 2012-ben elege lett abból, hogy nem tetszik neki az, amit a tükörben lát. Szigorú diétába fogott, és elkezdett keményen sportolni. Az eredmény pedig nem maradt el, összesen húsz kilótól sikerült megszabadulnia.

A bal oldali kép 2011-ben, míg a jobb oldali 2019 novemberében készült róla.
A bal oldali kép 2011-ben, míg a jobb oldali 2019 novemberében készült róla.
Fotó: MTI/Illyés Tibor, Instagram/Nacsa Olivér

Fogyása után szinte új emberré vált, nemcsak a megjelenése változott meg, de nyitottabb is lett, és persze az önbizalmára is jó hatással volt, hogy búcsút intett a feleslegének.

Ahogy végignézünk legújabb képein, látszik, hogy a mai napig tartja az egészséges életmódot, és a konditermeket is rendszeresen látogatja, ugyanis néha megörvendezteti követőit egy-két edzős fotóval.

Öltözködése is kifinomultabb lett, szinte minden képén elegáns öltönyben mutatkozik, amihez általában vagy díszzsebkendőt vagy valamilyen mintájában passzoló nyakkendőt kombinál. A Spíler TV házigazdája a francia stílust részesíti előnyben ruhái terén, ezt a közösségi oldalán a french style hashtaggel jelzi követőinek, amikor az aktuális szettjéről lő képet.

Nem is győzi fogadni a dicsérő hozzászólásokat, volt olyan kommentelő, aki egyenesen Marlon Brandóhoz hasonlította az egyik képén. 

A '90-es évek magyar énekesei egykor és most

A 44 éves Ács Bálint sokat változott az elmúlt években, de nem csak ő volt az egyetlen, akinek a posztere minden második lány falán ott volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt években a '90-es évek legjóképűbb énekesei.

Ezt is szeretjük