Szolid barnából szőke bombázó: Muri Enikő a 2011-es X-Faktor óta teljesen átalakult
Muri Enikőt először a 2010-es X-Faktorban láthattuk, majd a 2011-esben is indult, ahol egészen a döntőig menetelt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ismert embereknél nem ritka, hogy már nagyon fiatalon megmutatkozik, a rivaldafény felé fog vezetni az útjuk. Muri Enikőről gyermekkorában bebizonyosodott, gyönyörű hanggal áldotta meg az ég. Nem is várt sokat azzal, hogy ezt az egész országnak megmutassa. 

Bár sokan nem tudják róla, mindössze 16 esztendős volt, amikor először kamera előtt szerepelt. Először a VIVA TV Shibuya elnevezésű karaokeműsorában mutatta meg magát, majd 2008-ban saját kislemezzel is előrukkolt Szomorú nyár címmel.

Muri Enikő nagy átalakulása

Az igazi áttörést az X-Faktor hozta meg a számára: először 2010-ben próbált szerencsét a tehetségkutatóban, és ugyan Kelly Clarkson slágerével lenyűgözte a mentorokat, Geszti Péter az élő show kapujában búcsúzott el tőle. A következő évben már rutinosan lépett a válogató színpadára. Ezúttal egészen a döntőig menetelt, végül a második helyen és 2011 legjobb női hangjaként zárta a versenyt.

muri enikő x
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

A műsornak hála nemcsak énekesnői, hanem színésznői karrierje is beindult. A Madách Színház és a Budapesti Operettszínház előadásaiban is láthattuk. Játszott többek között a Mamma Mia!-ban, Az elfújta a szélben és a Ghostban is. Mindamellett, hogy 2017 óta a Sugarloaf együttes énekesnője, sok tévéműsorban is szerepel. Szurkolhattunk neki az Ázsia Expresszben és a 2021-es A Konyhafőnök VIP-ban is.

muri enikő konyhafőn
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Utóbbira azért mondott igent, hogy bebizonyítsa az édesanyjának, ügyesen forgatja a fakanalat. Sikerült a terve, hiszen a döntő előszobájában, a középdöntő második szakaszában, december 14-én esett ki Rácz Jenő csapatából.

A cikk az ajánló után folytatódik

Tíz éve, hogy a nézők figyelemmel kísérik az életét, ezalatt hatalmas átalakulásnak lehettek szemtanúi. Szolid, barna előadóból dögös, szőke dívává vált az elmúlt esztendőkben. Akik követik az Instagram-oldalát, pontosan tudhatják, hogy a visszafogott jelző ma már nem illik rá. Akár a színes tincseket is bevállalja, sőt tavasszal egy rövid időre teljesen rózsaszínre színezték a haját.

2017-ben festette először világosabbra a tincseit, majd szép lassan vált platinaszőke bombázóvá. Ezzel együtt a stílusa is átalakult. 31 éves korára egyre többször láthatjuk szexi szerelésekben, az együttes videóklipjeiben és a koncerteken is sokszor visel kivágott darabokat.

Tóth Andi az X-Faktortól napjainkig

Tóth Andi mindössze 15 éves volt, amikor benevezett az RTL Klub tehetségkutatójára, fiatal kora miatt a válogatóra még a szülei és a bátyja kísérték el. Képes összeállításunkban megnézheted az átalakulásának folyamatát, így lett szőke tiniből dögös, fekete hajú énekesnő.

Ezt is szeretjük