A Drága örökösök színészét ezért körözi a rendőrség: elfogatóparancsot adtak ki ellene

Molnár Gusztáv ellen november 21-én adott ki elfogatóparancsot a rendőrség. A közleményből kiderül, miért körözik a színészt.

molnár-gusztáv-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tegnapi napon, 2022. november 21-én lépett érvénybe elfogatóparancs a Drága örökösök színésze, Molnár Gusztáv ellen. 

A Police.hu közleménye alapján a hírességet rágalmazás miatt körözi a Gödöllői Járásbíróság. Ilyen esetekben a bíróság akkor szokott elfogatóparancsot kiadni, ha az ügy vádlottja nem jelenik meg a bíróságon, ennek okáról pedig nem ad tájékoztatást.

Molnár Gusztávot körözik

Molnár Gusztáv nevét az utóbbi hónapokban sokszor olvashattuk a médiában: az alkoholproblémáiról és a válásáról szóló hírek végigsöpörtek a magyar médián. Legutóbb arról olvashattunk vele kapcsolatban, hogy mentő vitte el, miután kiesett egy vonatból.

moln
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

Akkor bejelentette, egy évre teljesen visszavonul a nyilvánosság elől, hogy leküzdhesse a függőségét. A Blikk információi szerint jelenleg is egy addiktológiai alapítvány vidéki rehabilitációs központjában tartózkodik.

A körözési ügyben válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien is megszólalt. A közösségi médiában reagált a történésekre. Nyomatékosan leszögezte, ez nem az ő ügye, nem szeretne belefolyni.

"Elég nehéz nekem így is végignézni, hogy megannyi segítség, türelem, szeretet és támogatás után, ahogy elengedtem a kezét, hová csúszott azon a bizonyos leejtőn" - olvasható az Instagram-sztorijában.

Molnár Gusztáv feleségének új párja

Molnár Gusztáv feleségének életébe új szerelem köszöntött be, azt azonban eddig nem lehetett tudni, ki a titokzatos férfi. Kiderült, Vivien a színész gyerekkori barátjába szeretett bele.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL/Drága örökösök

Ezt is szeretjük