A Drága örökösök színésze kizuhant a vonatból: mentő vitte kórházba

Molnár Gusztáv maga tisztázta a baleset körülményeit. Állítása szerint rosszul lett, ezért jött ki hozzá a mentő.

molnár-guszti-cover

Molnár Gusztáv körül nem csillapodnak a kedélyek. Küzdelméről az alkohollal, illetve válásáról sokat olvashattunk az elmúlt időszakban, most pedig baleset is történt vele: kiesett egy vonatból.

A Drága örökösök színészét mentő szállította kórházba az eset után. A történteket egy szemtanú és ő maga is megerősítette a Blikknek.

Molnár Gusztáv kiesett a vonatból

Egy utas szúrta ki Molnár Gusztávot az egyik kocsiban. A férfi állítása szerint a színész nem volt józan állapotban.

molnár-gusztáv-1
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

- Tatabánya felé mentünk a vonaton, akkor szúrtam ki Gusztit, aki láthatóan ittas állapotban volt, végül a megállóban gyakorlatilag le is esett a vonatról. Egy ismerősöm mesélte utána, hogy be is vitték a kórházba.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Molnár Gusztáv is felkereste a napilapot, hogy tisztázza, mi történt. Elismerte, valóban kórházba került az eset után, de határozottan tagadta, hogy alkoholt fogyasztott volna.

- Egyszerűen rosszul lettem, azért történt minden, emiatt vittek be végül a kórházba.

molnár
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

Arról is beszélt, milyen állapotban van, és mik a tervei a jövőre nézve. Őszintén bevallotta, nem tudja kezelni, ami történt körülötte, azt, hogy egyaránt tönkrement a szakmai és a magánélete.

- Bevonulok egy vidéki intézménybe, amely sokkal szigorúbb és strukturáltabb rehabilitációs központ, mint az előző volt. Úgy döntöttem, részt veszek az egyéves programjukban, így most egy teljes esztendőre elvonulok - mondta, majd hozzátette, nincs más választása, mint hogy eltűnjön egy egész évre.

Molnár Gusztáv feleségének új párja

Molnár Gusztáv feleségének életébe új szerelem köszöntött be, azt azonban eddig nem lehetett tudni, ki a titokzatos férfi. Kiderült, Vivien a színész gyerekkori barátjába szeretett bele.

Cover-fotó: RTL/Drága örökösök

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük