Molnár Gusztáv gyerekkori barátjával jött össze a felesége: így szerettek egymásba

Molnár Gusztáv gyerekkori barátja és Vivien régóta ismerték egymást, de szerelmük csak az ősz elején bontakozott ki.

molnár-gusztáv-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Gusztáv és felesége házassága nem állta ki a színész alkoholproblémájából fakadó nehézségeket: bár Vivien sokáig küzdött a kapcsolatukért, és igyekezett támogatni a férfit, augusztusban az Instagramon jelentette be, elválik tőle.

Vivien számára az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor kiderült, a színész hűtlen volt hozzá. Úgy érezte, a megcsalás miatt megsemmisült nőként, ezt már nem tudta megbocsátani a színésznek.

Molnár Gusztáv feleségének új párja

Az elmúlt hetekben felreppent a hír, Vivien életébe új szerelem köszöntött be, azt azonban eddig nem lehetett tudni, ki a titokzatos férfi. Kiderült, Molnár Gusztáv gyerekkori barátjába szeretett bele.

Molnár Gusztávot és feleségét a 2021-es Nyerő Párosban ismerhettük meg.
Molnár Gusztávot és feleségét a 2021-es Nyerő Párosban ismerhettük meg.
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Mindkettőnknek voltak nehéz időszakai az életben, és az elmúlt hónapokban rengeteget beszélgettünk. Megértésre találtunk egymásnál, ami az ősz beköszöntével hiányérzetbe csapott át, ha nem találkoztunk. Szóval igen, az élet úgy hozta, hogy Guszti gyerekkori barátja a párom - mesélt a Story magazinnak az egyelőre még nagyon friss kapcsolatról.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mivel megégette magát, nagyon óvatos, de örül, hogy egy olyan férfihez fűzik gyengéd érzelmek, akit ő és fia is évek óta ismer.

molnár
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

Maga mondta el a dolgot Molnár Gusztávnak. A lapnak elárulta, mi volt a férfi reakciója.

- Csak nevetett rajtunk. Biztos létezik betyárbecsület meg íratlan szabályok, de nem ebben az esetben. Ő évek óta belelátott a házasságunkba, mindig próbált erősíteni minket, de sok csúnya dolognak is tanúja volt, és eljön az a pont, amikor már nem tudod elnézni a másik gyarlóságait. És igen, ezek után már biztos nem lesznek legjobb barátok.

Zsidró Tamás új párja

Zsidró Tamást először láthattuk együtt új párjával. A sztárfodrász és civil kedvese az Inspiráló Nők gálaestjén mutatkoztak először egymás oldalán a nyilvánosság előtt.

Ő Zsidró Tamás csinos, szőke hajú párja: először álltak a nyilvánosság elé

Zsidró Tamást és új szerelmét az Inspiráló Nők gálaestjén látták először együtt.

Elolvasom
Ezt is szeretjük