A Família Kft. gyönyörű Hajnalkája volt: a 70 éves Dzsupin Ibolya ma is elbűvölően néz ki

Dzsupin Ibolya 1952. március 26-án született, idén a kerek, hetvenedik születésnapját ünnepelte.

dzsupin-ibolya-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dzsupin Ibolya nevét akkor ismerte meg az ország, amikor a ’90-es években berobbant a köztudatba a Família Kft. című sorozat, ami hatalmas siker lett. Ebben ő alakította a gyönyörű Kövér Lajosné Hajnalkát, aki nagyszerű háziasszonyként remek fogásokkal kedveskedett férjének, fiának, valamint a Szép családnak, és vezetéknevével ellentétben karcsú volt, mint a nádszál.

A bájos színésznő 2022. március 26-án ünnepelte 70. születésnapját, de ezt aligha mondaná meg róla bárki, annyira fiatalos, csinos és elegáns. 

Dzsupin Ibolya születésnapja

Dzsupin Ibolya a Família Kft. befejezése után egy kicsit eltűnt, a Life TV Ébredj velünk! című reggeli műsorában Ábel Anitának és Bereczki Zoltánnak elárulta, mi volt ennek az oka. 

Dzsupin Ibolya nemrég ünnepelte a 70. születésnapját, ám ezt senki sem tudná megmondani róla, ragyogó szépség.
Fotó: Life TV/Ébredj velünk!

- Hajnalka hozta meg az országos népszerűséget. (…) Tulajdonképpen nem játszhattunk a Família Kft. alatt színházakban, mert állandóan készenlétben kellett állni, emiatt kikoptam a színházi életből. Nem mentem a munka után azután, hogy vége lett a Famíliának. Végül is az egy rossz időszakom volt - árulta el a színésznő, aki feltűzött frizurával, visszafogott sminkben, virágos blúzban érkezett a stúdióba. 

A Magyar Televízió sorozata után azért nem keresett munkát, mert félt a visszautasítástól. Végül a szituációs komédia egykori rendezője, Szurdi Miklós kereste meg a székesfehérvári színháztól, ott játszott néhány évig. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az utóbbi időben ismét nagyon beindult Dzsupin Ibolya karrierje, sorra hívják az újabb és újabb sorozatokba. Először az RTL Klub 2019-ben debütált sorozatában, a Drága örökösökben kapott szerepet, ő lett Marika, Krisztián házsártos édesanyja, majd 2021-ben jött egy másik sorozat, a Keresztanyu, amiben özvegy Piros Istvánné Sárikát játszhatja. 

- Most kezdjük majd májusban a következő évad forgatását. Furcsa volt, hogy már a koromnak megfelelő figurát kell alakítanom. Mivel ez a Nyírségben játszódik, én pedig nyírségi vagyok, ott éltünk hatéves koromig, arra gondoltam, hogy ezt nyírségi tájszólásban kéne csinálni - mesélte Sárika szerepéről a hetvenéves sztár, aki kimondottan élvezi, hogy a nézők időnként nem ismerik fel őt a való életben, annyira másképp fest a tévéképernyőn. 

A Família Kft. szereplői ennyit változtak 30 év alatt

A Magyar Televízió 1991. október 13-án tűzte először műsorára a sorozatot, ami kilenc évadon keresztül szórakoztatta a magyar közönséget. A Szép és a Kövér család tagjai közt jó pár figura akadt, akiken foghattuk a hasunkat a nevetéstől. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a szereplők harminc év alatt. 

Cover-fotó: RTL Klub

Ezt is szeretjük