A Família Kft. gyönyörű Hajnalkája volt: a 70 éves Dzsupin Ibolya ma is elbűvölően néz ki

Dzsupin Ibolya 1952. március 26-án született, idén a kerek, hetvenedik születésnapját ünnepelte.

Dzsupin Ibolya született
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Dzsupin Ibolya nevét akkor ismerte meg az ország, amikor a ’90-es években berobbant a köztudatba a Família Kft. című sorozat, ami hatalmas siker lett. Ebben ő alakította a gyönyörű Kövér Lajosné Hajnalkát, aki nagyszerű háziasszonyként remek fogásokkal kedveskedett férjének, fiának, valamint a Szép családnak, és vezetéknevével ellentétben karcsú volt, mint a nádszál.

A bájos színésznő 2022. március 26-án ünnepelte 70. születésnapját, de ezt aligha mondaná meg róla bárki, annyira fiatalos, csinos és elegáns. 

Dzsupin Ibolya születésnapja

Dzsupin Ibolya a Família Kft. befejezése után egy kicsit eltűnt, a Life TV Ébredj velünk! című reggeli műsorában Ábel Anitának és Bereczki Zoltánnak elárulta, mi volt ennek az oka. 

Dzsupin Ibolya nemrég ünnepelte a 70. születésnapját, ám ezt senki sem tudná megmondani róla, ragyogó szépség.
Fotó: Life TV/Ébredj velünk!

- Hajnalka hozta meg az országos népszerűséget. (…) Tulajdonképpen nem játszhattunk a Família Kft. alatt színházakban, mert állandóan készenlétben kellett állni, emiatt kikoptam a színházi életből. Nem mentem a munka után azután, hogy vége lett a Famíliának. Végül is az egy rossz időszakom volt - árulta el a színésznő, aki feltűzött frizurával, visszafogott sminkben, virágos blúzban érkezett a stúdióba. 

A Magyar Televízió sorozata után azért nem keresett munkát, mert félt a visszautasítástól. Végül a szituációs komédia egykori rendezője, Szurdi Miklós kereste meg a székesfehérvári színháztól, ott játszott néhány évig. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az utóbbi időben ismét nagyon beindult Dzsupin Ibolya karrierje, sorra hívják az újabb és újabb sorozatokba. Először az RTL Klub 2019-ben debütált sorozatában, a Drága örökösökben kapott szerepet, ő lett Marika, Krisztián házsártos édesanyja, majd 2021-ben jött egy másik sorozat, a Keresztanyu, amiben özvegy Piros Istvánné Sárikát játszhatja. 

- Most kezdjük majd májusban a következő évad forgatását. Furcsa volt, hogy már a koromnak megfelelő figurát kell alakítanom. Mivel ez a Nyírségben játszódik, én pedig nyírségi vagyok, ott éltünk hatéves koromig, arra gondoltam, hogy ezt nyírségi tájszólásban kéne csinálni - mesélte Sárika szerepéről a hetvenéves sztár, aki kimondottan élvezi, hogy a nézők időnként nem ismerik fel őt a való életben, annyira másképp fest a tévéképernyőn. 

A Família Kft. szereplői ennyit változtak 30 év alatt

A Magyar Televízió 1991. október 13-án tűzte először műsorára a sorozatot, ami kilenc évadon keresztül szórakoztatta a magyar közönséget. A Szép és a Kövér család tagjai közt jó pár figura akadt, akiken foghattuk a hasunkat a nevetéstől. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a szereplők harminc év alatt. 

A Família Kft. jóképű színészeként imádtuk: Kárász Zénó 51 éves korára ennyit változott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub

Ezt is szeretjük