A Família Kft. jóképű színészeként imádtuk: Kárász Zénó 51 éves korára ennyit változott

Mutatjuk, mennyit változtak a Família Kft. színészei a sorozat bemutatója óta eltelt 30 évben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gát György és Szurdi Miklós alkotópáros nevéhez fűződik hazánk első szituációs komédiája, a Família Kft. A Magyar Televízió 1991. október 13-án tűzte először műsorára a sorozatot, ami kilenc évadon keresztül szórakoztatta a magyar közönséget.

Az ilyen jellegű szériáknál nem csak a különböző helyzetek adják a humort, maguk a karakterek is sok poén forrásai. A Szép és a Kövér család tagjai közt jó pár figura akadt, akiken foghattuk a hasunkat a nevetéstől.

Kárász Zénó így fest 51 évesen

Többek közt Szép Ádám aranyköpései is sokszor csaltak mosolyt az arcokra. Ám a Kárász Zénó által alakított srác nem csak szövegével hódított, megjelenésével is a hölgyrajongók nagy kedvence lett. A színész mindössze 22 éves volt, amikor kiválasztották a szerepre, ami meghozta számára az ismertséget. Noha nyolc esztendőn keresztül bújt a karakter bőrébe, amikor eljött a finálé ideje, nem esett nehezére, hogy búcsút vegyen tőle.

- Nem volt nehéz kilépni belőle, mert utána tíz évig nem volt tévésorozat, amelyben szerepeltem volna. Az is csak egy szerep volt, amelyet megcsinál egy színész, mintha színházban lenne. Én amúgy nem válogatok, nem volt még olyan, amit ne vállaltam volna - mesélte az Origo 2011-es interjújában.

Az 51 éves színészt a Família Kft. után a színpadon és a televízióban is lehetett látni. Feltűnt például a Jóban Rosszban, a Kossuthkifli és Hacktion című sorozatokban is, a színházba járók pedig a Szegedi Nemzeti Színház előadásaiból ismerhetik, ahova 2010-ben szerződött.

Ezt is szeretjük