Molnár Gusztáv és felesége már nem élnek együtt: Vivi elárulta, miert szakítottak

Molnár Gusztáv és Vivi az elmúlt évben rengeteg problémával nézett szembe. Ezek megviselték a kapcsolatukat.

molnár-gusztáv-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Gusztáv és felesége szakítottak. A színészt és kedvesét a Nyerő Párosban ismerhették meg a nézők 2021 őszén, a műsorban - ahol a legjobb háromban végeztek - derült ki, 2020 végén titokban összeházasodtak, majd az egyik adásban ország-világ előtt is megtartották a menyegzőjüket.

Az elmúlt időszakban sok problémával kellett szembenézniük: a sorozatsztár bevallotta, alkoholproblémái vannak, tavaly nyáron pedig azzal került a figyelem középpontjába, hogy volt párja megvádolta, bántalmazta közös kisfiukat. Májusban felesége hívott rendőrt hozzá, miután öngyilkossággal fenyegetőzött, illetve Vivien június elején arról számolt be, hogy márciusban elvetélt.

Molnár Gusztáv és felesége szakítottak

Akkor hiába fogalmazott úgy, azt látja, bipoláris depresszióval küzdő férjén látja a gyógyulás jeleit, most mégis a betegség volt a fő ok, ami miatt különköltöztek.

molnár
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Igen, igaz, Guszti most nem él velem... Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad - mondta el a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Vivi úgy látja, most nem tudják együtt folytatni, de nem zárja ki azt sem, hogy férje gyógyulása után újra egymásra találjanak. Egyelőre külön lakásban élnek, telefonon beszélnek, de Vivi a jegygyűrűjét jó ideje nem hordja.

molnár-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Ő most a gyógyulásra fókuszál. Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik.

Abban bízik, hogy férje befekszik egy hosszabb, fél-egy éves kezelésre, de belátta, ez csak akkor fog megvalósulni, ha azt Molnár Gusztáv is így akarja. 

Janza Kata és párja szakított

Janza Kata színésznő és párja, Pesák Ádám öt együtt töltött év után szakítottak, ezt a közösségi oldalaikon jelentették be. Sokáig úgy tűnt, a sokak által emlegetett 22 év korkülönbség ellenére jól működik a kapcsolatuk.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük