Molnár Gusztáv felesége elvesztette kisbabájukat: Vivi először beszélt róla

Molnár Gusztáv és felesége nagyon vágynak közös gyerekre. Össze is jött a baba, de Vivi márciusban 11 hetesen elvetélt.

molnár-gusztáv-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Gusztáv felesége elvetélt. Vivi először mesélt arról, milyen nehéz időszakon vannak túl: férjének bipoláris depresszió miatt pszichoterápiát javasoltak az orvosok, márciusban pedig egy hatalmas tragédiával is szembe kellett nézniük, elveszttették első közös babájukat.

A házaspárt a tévénézők 2021 őszén a Nyerő Párosban láthatták először képernyőn: a Drága örökösökben megismert színész és kedvese a műsorban árulták el, már két éve kimondták a boldogító igent.

Molnár Gusztáv felesége elvetélt

Nem kerülték el őket a veszteségek. Molnár Gusztáv 2020 tavaszán a világjárvány miatt a munkáit veszítette el, két évvel később pedig kisbabájuk elvesztésével is szembe kellett nézniük. A magzat 11 hetes volt.

Molnár Gusztáv és Vivi a Nyerő Páros 5. évadában egészen a döntőig menetelt.
Molnár Gusztáv és Vivi a Nyerő Páros 5. évadában egészen a döntőig menetelt.
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Azon vagyunk, hogy kiegyensúlyozott, boldog életünk legyen, szeretnénk egy közös gyerekkel megerősíteni a szerelmünket. Össze is jött, de márciusban sajnos elvetéltem. Fájdalmas volt az elengedés mindkettőnknek, de rájöttünk: tennünk kell a boldogságunkért.

A babánknak még nem lett volna kiegyensúlyozott szülői háttere

- árulta el Vivi a Hot! magazinnak. Arról is beszélt, meg kellett tanulniuk nem magukat hibáztatni a vetélés után, abba kapaszkodtak, hogy mindezt az élet akarta így, mára már tudják, min kell változtatniuk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Májusban Vivinek mentőt kellett hívnia férjére, mert attól tartott, kárt tesz magában. A férfinél a bipoláris depresszió tünetei 2021 augusztusában jelentkeztek először, ám akkor a sztárfeleség még nem tudta, hogy ezek egy betegség előjelei.

- Tavaly augusztus óta arra lettem figyelmes, hogy időszakosan halogatni kezdett dolgokat: a diétát, a sportot, a ház körüli dolgokat. Egyre inkább magába burkolózott, megszűnt a jókedve, hirtelen üresség vette körül.

molnargusztav
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

A feleség minden erejével azon van, hogy férje legnagyobb támasza legyen. Molnár Gusztávnak a kezelés mellett azt javasolták, hogy gyökeresen változtasson a szokásain.

- Naponta öt kilométert fut, ledobott hét kilót, olvas, verset ír, színházi darabot rak össze. Tudom, hogy hamarosan újra magára talál.

Csuti barátnője

Szabó András Csuti először Madridba utazott egy külföldi kiruccanásra új párjával, majd pedig Olaszországban romantikáztak. A barna szépséget Ginának hívják, a rajongók nagyon szimpatikusnak találják a gyönyörű nőt, közös képeiket elárasztották a gratulációikkal. 

Ezt is szeretjük