18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Molnár Anikó meztelen képei 800 ezret hoztak pár nap alatt: tarol az OnlyFansen

Molnár Anikó oldala a weblapon vasárnap éjjel óta elérhető. Pikáns fotóira nagy a kereslet, de kapott tisztességtelen ajánlatokat is.

Molnár Anikó OnlyFans fotói

Molnár Anikó hétfő délután egy fekete-fehér portréval tudatta az Instagramon, hogy már él az OnlyFans-oldala, amelyen meztelen képeire fizethetnek elő a felhasználók. 

Vasárnap éjjel vált elérhetővé a profilja, az azon található kilenc kép - amelyek között van akt és fehérneműs felvétel is - pár nap alatt szép összeget hozott a számára. 

Molnár Anikó OnlyFans fotói

Másfél nap alatt 168 követője lett, akik havi 15 dollárt, azaz ötezer forintot fizettek neki, hogy láthassák a pikáns tartalmait: ezt összeadva körülbelül 840 ezer forintot keresett összesen. A Blikknek elmondta, nem túlzás, tarol, követőinek száma óráról órára növekszik.

- Valóban nagyon berobbant az egész. Jelenleg két informatikus dolgozik rajta folyamatosan, nem győzik a munkát. Nem tagadom, szép bevételnél járok, de ezekből még nekem ki kell fizetni őket, a fotóst, a ruhákat, illetve az OnlyFans is levesz belőle húsz százalékot.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Elárulta, túlnyomórészt pozitív visszajelzéseket kap az előfizetőktől, azonban már most akadnak olyanok is, akik többet akarnának tőle.

- Kilencvenöt százalékban pozitívak a visszajelzések. Persze akad a látogatók között jó pár férfi, sőt nő is, aki legalább egy éjszakát szeretne velem eltölteni.

A weboldalon egyébként arra is van lehetősége az előfizetőknek, hogy felár ellenében extra szolgáltatásokat, videókat és privát beszélgetéseket kérjenek. Molnár Anikó a Frizbi TV pénteki adásának vendégeként mondta el, nála mi az, ami még beleférne ezekből. A kamera előtti zuhanyzást még bevállalná.

- A pornográf tartalmakat már nem vállalnám. Eddig se mentem bele, pedig kértek már fel felnőttfilmes szerepre. Például néhány nappal ezelőtt is. Tisztességtelen ajánlatokat is kaptam, egy éjszakáért tízezer eurót akartak adni. Abba sem mentem bele, az nem az én világom.

Bencsik Tamara szexi fotói pénzért

Bencsik Tamara a Megasztár 2008-as, negyedik szériájában versenyzett, különleges hangja és tehetsége egészen az ötödik helyre repítette. Kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, hogy egy évvel ezelőtt regisztrált fel egy szexi képeket megosztó oldalra, ahol pénzt kapott a tartalmaiért.

Felismered a 2008-as Megasztár énekesnőjét? Szexi fotókkal keresett pénzt Bencsik Tamara

Bencsik Tamara őszintén mesélt arról, hogy milyen munkával kereste a kenyerét a Covid alatt.

Elolvasom

Cover-fotó: Life TV/Nyugi, köztünk marad!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük