Molnár Anikó 23 kilót fogyott: szexi és karcsú friss fotóin
Molnár Anikó két év alatt 23 kilótól szabadult meg, miután a testi-lelki gyógyulás útjára lépett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikót 2003 januárjában a Való Világ második évadának szőke, rövid hajú, 27 éves bombázójaként ismerte meg az ország. Később a Nagy Ő című műsorban hódította meg még több férfi szívét. 

45 évesen még vár az igazira, egy megértő társra, és a gyermekvállalástól sem zárkózik el, a sorsra bízza magát. 

Molnár Anikó 23 kilót fogyott

A jelenleg sminktetoválóként dolgozó híresség a Hot! magazinnak azt mesélte, a kudarcba fulladt párkapcsolatainak a feldolgozása évekbe telt, szakemberek segítségét is igénybe vette. Önbizalom-hiányos volt, féltékenység gyötörte, és úgy érezte, nem szerethető, nem kell senkinek, de ma már tudja kezelni ezeket az érzéseket. 

- Vágyom egy megértő társara, akivel megosztom az életemet! Bár tudom, hogy 45 évesen már kezdek kifutni a gyerekvállalásból, de a kineziológusom is azt mondja: ezt az égiek döntsék el, ne az orvosok. 

Molnár Anikónak az elmúlt években nemcsak a lelkével volt sok dolga, hanem a testével is: küzdött a jojóeffektussal, plus size modellként is dolgozott, mára viszont egészségügyi és lelki problémáit feltárva sikerült tartósan lefogynia. Két év alatt 23 kilót adott le egy speciális diétával, amit szigorúan betart. Az eredmény friss fotóin is látszik, azokon szexi és karcsú. 

Nagyon kevés tiltólistás ételem van, alapanyagokat kellett lecserélni. A fehér lisztet kiiktattam, cukrot egyáltalán nem ehetek, a szőlő, az alkohol, a méz és a joghurt mellőzendő. De már teljesen átállt a szervezetem - osztotta meg a hetilappal. 

A cikk az ajánló után folytatódik

12 éve egy csepp alkoholt sem fogyaszt, a pánikbetegsége miatt kapott gyógyszerek miatt ugyanis ez teljesen kizárt. Innen nézve a betegségének volt pozitív oldala is. 

- Hálás vagyok a sorsnak, mert annak idején voltak komoly mélypontjaim, és olyan kilátástalan helyzetben voltam, hogy lehet, az alkoholhoz nyúltam volna! Úgy érzem, a pánikbetegség egyszerre átok és áldás is, hiszen sokat szenvedtem, de elindított a spirituális úton, és megmentett a kábítószerektől! 

A Való Világ első győztese, Szabolcs

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, és a győztes végül december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. A rivaldafényre és a személye körüli felhajtásra hamar ráunt, és három évvel a szereplése után komoly édesapaként már nyilatkozott. Kíváncsi vagy, mi történt vele?

Ezt is szeretjük