Kiderült, a Mintaapákban melyik színésznő veszi át Kovács Patrícia szerepét
Megvan, ki lép a Mintaapák második évadában Kovács Patrícia helyébe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Négy főszereplő cseréjével is számolniuk kell a nézőknek a Mintaapák második évadában. Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás és Klem Viktor utódját az elmúlt hetekben már megnevezte a TV2. 

Most kiderült az is, ki veszi át az óvónő Sipos Lindát megformáló Kovács Patrícia helyét.

Kovács Patrícia utódja is megvan

Május közepén látott napvilágot a hír, miszerint Fenyő Iván szerződését a TV2 nem hosszabbította meg, de karaktere nem tűnik el, Kamarás Iván veszi át a helyét a második évadban. Június 7-én a Facebook-oldalán posztolta Szabó Kimmel Tamás, hogy a második évadban már nem kíván részt venni, majd másnap reggel Kovács Patrícia tudatta a közösségi oldalán ugyanezt.

Mészáros Béla, Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor és Fenyő Iván
Mészáros Béla, Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor és Fenyő Iván
Fotó: TV2

Június 8-án a TV2 közleményében azt állította, "emberi és magatartásbeli problémák miatt" ők azok, akik nem kívánnak tovább együtt dolgozni Szabó Kimmellel, és ugyanez a helyzet Klem Viktorral is. Azt is közölték, hogy utóbbi szerepét Makranczi Zalán veszi át. 

Ez azt jelenti, hogy a Mintaapák négy címszereplőjéből már csak egy maradt az eredeti felállásból, az építésvezető Miklóst alakító Mészáros Béla. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Június 14-én a TV2 felfedte, hogy Szabó Kimmel Tamás karakterét a második évadban Száraz Dénes fogja tovább játszani. A 41 éves színész évekig játszott a TV2 Jóban Rosszban című napi sorozatában. A nézők annyira megszerették, hogy amikor Tamás atyaként egy halálesettel kiírták, a nézők visszakövetelték, így az alkotók egy másik karakter bőrébe bújtatva még két évre visszahozták a sorozatba. 

"Igen, valóban igaz, kialakult a Mintaapák négyese, a TV2 nézőinek örömére ismerős arc tér vissza a képernyőre. Mészáros Béla, Kamarás Iván és Makranczi Zalán után Száraz Dénes csatlakozásával teljes lett az apák csapata. A júliusban kezdődő forgatásokon már Száraz Dénes alakítja dr. Molnár Tamás szerepét a sorozatban" - közölte a csatorna a Borssal

kovacs-patricia
Fotó: TV2

Ma reggel végre azt is megtudhattuk, ki lép Kovács Patrícia helyébe. A Ripost úgy értesült, hogy Szávai Viktória váltja, a hírt a TV2 is megerősítette. 

A Jászai Mari-díjas színésznő szerepelt a köztévé Tűzvonalban, majd Csak színház és más semmi című sorozatában is. Utóbbiban a dramaturg Lajtai Petrát játszotta, a színházigazgató Ivánszky Dénes (Szervét Tibor) feleségét. 

Szávai Viktória és Szervét Tibor a Csak színház és más semmi című sorozatban.
Szávai Viktória és Szervét Tibor a Csak színház és más semmi című sorozatban.
Fotó: MTVA/Bara Szilvia

A 44 éves sztár mozifilmekből is ismerős lehet a nézőknek: a Szabadság, szerelem után olyan filmekben szerepelt, mint a 9 és ½ randi, a Szinglik éjszakája és a BÚÉK!

Magyar női sztárok gyerekkori fotói

Szemüveget viselni gyerekként nem nagy öröm - hiszen a kortárscsoportból bármilyen irányban kilógó kicsik könnyen válhatnak apróbb-nagyobb bántások céltáblájává. Egy ismert magyar színésznő Facebook-oldalán lepte meg rajongóit egy gyerekkori szemüveges képpel, melyhez mindössze annyi hozzászólást írt: no comment.

Ezt is szeretjük