Miller Zoltán és Vágó Bernadett sokáig titkolták szerelmüket - 4 éve találtak egymásra

Miller Zoltán és Vágó Bernadett a Nyomorultak próbáin talált egymásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán sokan nem is tudják, hogy Miller Zoltán és Vágó Bernadett házasok, és egy kislányuk is született. 2016-ban, a Nyomorultak próbáin kerültek közel egymáshoz, és a főpróba végére mindketten azt érezték, több van köztük szimpátiánál. 

Az egymásra találásukat ugyanakkor nem verték nagydobra, mindketten úgy gondolták, a magánéletük csak rájuk tartozik. 

Miller Zoltán és Vágó Bernadett szerelme

A Budapesti Operettszínház negyvenéves színésznője a legutóbbi szakítása után belevetette magát a munkába, de arra nem vágyott, hogy új társa művész legyen. Amikor azonban a Madách Színház Nyomorultak című musicaljébe vendégművésznek kérték fel, a sors mégis úgy hozta, hogy a darabban szintén szereplő Miller Zoltán és közte fellobbant az a bizonyos szikra. A színész a premier előtt elkérte a portán a telefonszámát, és randizni kezdtek. 

Miller Zoltán 2019 januárjában a Hogy volt?! című tévéműsorban
Miller Zoltán 2019 januárjában a Hogy volt?! című tévéműsorban
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Sokáig titkoltuk ezt, hiszünk abban, hogy a magánélet négy fal között zajlik. A kezdeti lila köd után voltak kijózanító pillanatai és erőpróbái a kapcsolatunknak, hiszen mind a ketten erős akaratú, erős jellemű emberek vagyunk - árulta el Miller Zoltán a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Az, hogy a 46 éves színésznek már volt családja, hatással volt a kapcsolatukra is. (Ullmann Mónikától a színész, műsorvezető fia, a 24 éves Miller Dávid született, egy másik kapcsolatából pedig a tízéves lánya, Emma.) Egy nagy beszélgetés után a színésznő úgy döntött, folytassák inkább külön utakon. Egy hónappal később egy másik nagy beszélgetés során minden felmerülő problémát megvitattak, és végül győzött a szerelem. 

2016 áprilisában kezdődött a kapcsolatuk, decemberben pedig úgy döntöttek, egy év múlva belevághatnak a családalapításba. 

- A gyermekvállalás felelősség, nekem pedig akkor már ott volt Dávid és Emma a két korábbi kapcsolatomból, és nem szerettem volna úgy egy harmadik gyermeket, hogy aztán nem élek vele együtt. Felelős döntést akartunk hozni. Miután kijelentettük, hogy jövő évben jöhet a baba, Bernadett két héttel később, januárban várandós lett.

Vágó Bernadett és kislánya, Miller Bella a Hogy volt!? című tévéműsorban
Vágó Bernadett és kislánya, Miller Bella a Hogy volt!? című tévéműsorban
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A kis Bella 2017. október 13-án született meg, édesapja vágta el a köldökzsinórt, aki, mint minden gyermeke világrajövetelekor, ezúttal is jelen volt a szülőszobában. A szülők egy héttel korábban, szűk körben össze is házasodtak. A kicsi tüneményes gyerek, másfél éves kora óta beszél, verseket mond. 

Miller Zoltán fia

Ullmann Mónika és Miller Zoltán házasságából egy fiú született, Miller Dávid, aki 1996 májusában látta meg a napvilágot. Bár a két színművész útjai elváltak, mind a ketten méltán büszkék lehetnek gyermekükre, aki a szülei nyomdokaiba lépett. 

Ezt is szeretjük