Miller Dávid ígéretes vízilabdázó volt: ez törte derékba sportkarrierjét

Miller Dávidot mindig is érdekelte a színészet, ennek ellenére sokáig sportolónak készült.

miller-dávid-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miller Dávidot már rég nem úgy ismeri a magyar közönség, mint az ország híres színművészei, Ullmann Mónika és Miller Zoltán fia. 

Az 1996-ban született énekes, műsorvezető és színész több alkalommal is bebizonyította, mennyire sokoldalú: 2021-ben őt választották az X-Faktor házigazdájának, 2020 márciusa óta a Reggeliben köszönti a nézőket, az Álarcos énekesben arról bizonyosodhattunk meg, milyen jó énekhanggal áldotta meg az élet, hiszen a Banán jelmezében ő nyerte meg 2020 őszén a második évadot. Színészként a tehetségét olyan sorozatokban mutatta meg, mint A Tanár, az Oltári csajok vagy a 200 első randi.

Miller Dávid ígéretes vízilabdázó volt

Joggal feltételezhetnénk, hogy egy olyan ember, aki ennyire otthonosan mozog a szórakoztatóipar valamennyi területén, a születése óta erre a pályára készült. 

miller dávid 2
Fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

Bár az anyatejjel szívta magába a művészeteket, szülei révén az egész gyerekkorát a színházi világhoz közel töltötte, sokáig nem mondta ki, hogy a nyomdokaikba szeretne lépni. Eleinte inkább a sport irányába kacsintgatott, ígéretes vízilabdázóként kezdte. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Két jó évem volt, viszont azok nagyon jók voltak. Bajnokságokat nyertünk, nem is egyet. Sok csapatban voltam, mindegyikkel vannak szép emlékeim, érmeim. Volt olyan év, amikor két csapatban is játszottam, amikor nagyon sokat tudtam fejlődni - mesélte a Portré vendégeként 2021 októberében.

Ahogy közeledett az érettségi, úgy erősödött benne az érzés, nem ez az útja. Egy idő után már nehezére esett eljárnia az edzésekre.

miller-portré
Fotó: RTL Klub/Portré

- Elvesztettem az érdeklődésemet, szerettem volna szép emlékekkel visszavonulni, és nem úgy, hogy ez már egy döcögős, szenvedős dolog. Nem ment már úgy a játék, mint ahogy előtte, más dolgok kezdtek el érdekelni. (…) Volt egy nagy törés, amikor az egyik edző nem nagyon szeretett volna engem használni. Biztos megvolt ennek az oka az ő részéről, de akkor azt éreztem, hogy nagyon akartam volna játszani, aztán ennek a nagy akarásnak végül nemakarás lett a vége.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Janza Kata és Pintér Tibor lánya is követte szüleit a pályán. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy milyen szép nő lett 22 évesen Janka.

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük