Miller Dávid mosogatott egy bárban - A színész filmforgatás nélkül sem esett kétségbe
Miller Dávid akkor sem esett kétségbe, amikor két film között nem hívták forgatni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miller Dávid szülei ismert színművészek, édesanyja Ullmann Mónika színésznő, édesapja Miller Zoltán színész, de sosem kért a protekcióból, saját magának köszönheti, hogy mára az egész ország ismeri. 

Színészként, műsorvezetőként és énekesként is dolgozik, de volt, hogy mosogatással keresett pénzt. 

Miller Dávid az Álarcos énekes győztese

A London School of Dramatic Arton tanult színészetet, ahol 2016-ban végzett. Angol nyelvtudásának köszönhetően nemzetközi produkciókban is szerepelhetett, mint a Kémek küldetése, a Berlini küldetés vagy a Mars - Utunk a vörös bolygóra című sorozatok, a Vörös veréb című filmben pedig Jennifer Lawrence-szel is forgatott.

miller-david
Fotó: RTL Klub/Alvilág

Játszott a Pappa Pia című mozifilmben, a VIASAT3 Ízig-vérig, illetve 200 első randi című sorozataiban, valamint az RTL Klub sikerszériáiban, A Tanárban, az Alvilágban, a Mellékhatásban és a Jófiúkban is. Akkor sem esik kétségbe, ha éppen nem forgathat: előfordult már, hogy ha színészként nem foglalkoztatták, más munka után kellett néznie. 

- A filmforgatások persze jól fizetnek, ha vannak, de volt, hogy három-négy hónap után sem jött új lehetőség,

akkor elmentem mosogatni egy koktélbárba.

Ha nem kérnek fel a Reggeli műsorvezetőjének a járvány kezdetén, valószínűleg megint valami hasonló munkát kellett volna vállalnom, például ételkihordást - árulta el a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Miller Dávid 2020 márciusában mutatkozott be a Reggeli új műsorvezetőjeként. Örült a felkérésnek és annak, hogy új területen próbálhatja ki magát. A nézők is hamar megszerették. Előtte azért mérlegelnie kellett, vajon, ha elvállalja a műsorvezetői feladatot vagy egy szereplést egy show-ban, kevesebb színészi felkérést kap-e. 

miller-david-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Arra jutottam, ez nem jelenthet nagy gondot. Most több dolog van az életemben, amik mind örömet okoznak, és egyelőre bírom mindet párhuzamosan, így nem is szeretnék választani közülük.  

Azt is jól tette, hogy vállalta a szereplést az Álarcos énekes második, őszi évadában: egyrészt régóta ki szerette volna próbálni magát egy énekes show-műsorban, másrészt így a karantén alatt is bőven volt feladata. A Banán jelmezében megmutathatta, mennyire jó énekhangja van. 

miller-david-alarcos-enekes-gyoztese
Fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

Azt hitte, már pár adás után leleplezik, de miután nem így történt, beleadott apait-anyait. Nem gondolta volna, hogy egészen a döntőig menetel, és mivel a Zebra mindig hatalmas show-t csinált, még akkor sem hitte el, hogy ő nyert, amikor Istenes Bence kimondta, hogy az Álarcos énekes második évadának győztese a Banán lett. Csak a párja tudta, kit rejt a jelmez, de a szülei is sejtették, a győzelme után pedig nagyon büszkék voltak rá. 

- Annál is inkább, mert nem az ő gyermekükként jutottam előrébb a versenyben, hanem saját jogon, egy Banán jelmeze mögé rejtőzve, így csak a hangommal érvényesülhettem. Nekem nagyon fontos volt a véleményük - vallotta be a hetilapnak. 

Az RTL Klub show-műsorának döntőjével egy időben kijött dala is, a Fény, amihez videóklip is készült.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

A két színész házasságából egy gyönyörű lányuk született 1998-ban, aki a Janka nevet kapta. Köztudott, hogy barátokként váltak el, így a sármos színész lányával is közeli kapcsolatban tudott maradni. A 22 éves lány édesanyja szépségét örökölte, de nem ez az egyetlen, amiben szüleire ütött, ő is színésznek készül. 

Ezt is szeretjük