Csobot Adél rég volt ennyire szexi, mint a testhezálló lakkruhában - Íme, az Álarcos énekes 2-ben viselt ruhái
Ezek voltak Csobot Adél emlékezetes ruhái az Álarcos énekes második évadában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Álarcos énekes tavaszi adásaiban már megszokhattuk, hogy Csobot Adélt, a műsor egyik Nyomozóját különleges külsővel láthatjuk a képernyőn. Az énekesnő ruhái, fejdíszei és frizurája néha jelmeznek is beillettek volna.

A négy Nyomozó és a műsorvezető, Istenes Bence szettjeit a második évadban is Flórián Kata tervezte meg. Imádja az énekesnővel közös munkát, szerinte Csobot Adél nagyon inspiráló és bevállalós. Az Álarcos Énekes második évadában a stylist szerette volna az első évad szellemében továbbgondolni a Nyomozók, így többek között Adél ruháit is.  

Csobot Adél ruhái az Álarcos énekes 2. évadában

- Gondosan ügyeltem rá, hogy vagy a fejére, vagy az arcára minden adásban kerüljön valami nem megszokott, különleges elem, ami felkelti a nézők érdeklődését. Minden adás előtt jó előre megterveztem, és látványtervet készítettem a szettekről. Ez azért is fontos, mert minden adás előtt az összeset át kell nézetni, és jóvá kell hagyatni a műsor producerével, Verebély Marcell-lal. Miután ez megtörténik, egyeztetek a sminkessel és a fodrásszal, ezután indulhat a csapatmunka - mesélte Flórián Kata.

 Csobot Adél az Álarcos énekes őszi évadának döntőjében is bevállalós volt: ezüst hajcsavarókkal a fején jelent meg a kamerák előtt, amihez igazodtak az ékszerei és a cipője is, a ruhája pedig egy elegáns pongyolára emlékeztetett. 

- Adél fináléruhája onnan indult, hogy egyszer adásra készülődés közben sima fürdőköntöst viselt, ami le volt ejtve a vállán. Elkezdtünk poénkodni vele, hogy milyen menő lenne, ha egyszer így ülne be a kamerák elé. Megvalósítottuk, de természetes ehhez kell egy olyan műsor, mint az Álarcos énekes, amibe beleférnek ilyen gegek.

A 26 éves sztár egyik legszexibb kreációja az a testhezálló lakkruha volt, amit szeptember közepén, a harmadik adásban viselt. Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Csobot Adél legemlékezetesebb ruhái az Álarcos énekes 2. évadában. 

Ezt is szeretjük