Mihalik Enikő szakított párjával, majd 2 hónap múlva új szerelem talált rá

Mihalik Enikő új párja magyar származású, aki New York és Budapest között ingázik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mihalik Enikő az egyik legsikeresebb magyar modell, aki világhírnévre tett szert. 13 éve New Yorkban van a székhelye, Magyarországot és Amerikát is egyformán az otthonának tekinti. 

Magánéletéről ritkán nyilatkozik, annyit lehetett tudni, hogy évek óta Vladimir Restoin Roitfelddel él együtt. A 33 éves sztár a Best magazinnak elárulta, hogy ezt a kapcsolatot négy év után tavaly decemberben, közös megegyezéssel lezárták. 

Mihalik Enikő a szakítás után újra szerelmes

- Karácsony környékén úgy döntöttünk, hogy elbúcsúzunk egymástól, mert nem működött a kapcsolatunk. Barátságban váltunk el - mesélte. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🌹

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Visszaköltözött New York-i lakásába, tisztázta magában, mik az igazán fontos dolgok számára az életben és egy párkapcsolatban. Ő sem gondolta volna, hogy az új szerelem két hónappal a szakítás után máris rátalál. 

- A párommal, akit egyelőre nem akarok megmutatni, februárban ismerkedtem meg egy közös barátunk házibulijában. Magyar származású, kétlaki életet él New York és Budapest között ingázva. Először a tekintete fogott meg. Olyan típusú nő vagyok, akinek fontos a kisugárzás, a férfiból származó energia és a közös kapcsolódási pontok. Hamar kiderült, hogy azonos hullámhosszon vagyunk, és jól megértjük egymást.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Most Budapesten keresnek lakást, terveik szerint egy évet a szülőhazájukban töltenek, ugyanis a párja New York-i irodája a koronavírus-járvány miatt bezárt, és ez az év végéig valószínűleg nem is változik, továbbá Mihalik Enikő itthon szeretne iskolába járni, hogy a divattervezői oldalát is jobban átlássa. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@amfar

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

- A megszerzett tudással hosszú távú terveim vannak: saját ruhamárkát szeretnék alapítani a környezettudatosság jegyében, és örök darabokat tervezni. A saját vállalkozásom megteremtése után sem fordulok majd el a modellkedéstől. Szerencsére ez egy olyan szakma, amely mellé beszorítható egy másik elfoglaltság - osztotta meg a hetilap olvasóival. 

Kiszel Tünde lánya gyönyörű modell

Kiszel Tünde lánya a szemünk előtt vált cuki kislányból gyönyörű nővé. Hunyadi Donatella 15 éven keresztül szerepelt édesanyja naptárában, aztán a díva 2016 őszén bejelentette, hogy lánya számára a tanulás az első a zeneművészeti gimnáziumban, emellett a saját útját járja, modellkedik, szerződtette egy ügynökség.

Ezt is szeretjük