Mihalik Enikő szakított párjával, majd 2 hónap múlva új szerelem talált rá

Mihalik Enikő új párja magyar származású, aki New York és Budapest között ingázik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mihalik Enikő az egyik legsikeresebb magyar modell, aki világhírnévre tett szert. 13 éve New Yorkban van a székhelye, Magyarországot és Amerikát is egyformán az otthonának tekinti. 

Magánéletéről ritkán nyilatkozik, annyit lehetett tudni, hogy évek óta Vladimir Restoin Roitfelddel él együtt. A 33 éves sztár a Best magazinnak elárulta, hogy ezt a kapcsolatot négy év után tavaly decemberben, közös megegyezéssel lezárták. 

Mihalik Enikő a szakítás után újra szerelmes

- Karácsony környékén úgy döntöttünk, hogy elbúcsúzunk egymástól, mert nem működött a kapcsolatunk. Barátságban váltunk el - mesélte. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🌹

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Visszaköltözött New York-i lakásába, tisztázta magában, mik az igazán fontos dolgok számára az életben és egy párkapcsolatban. Ő sem gondolta volna, hogy az új szerelem két hónappal a szakítás után máris rátalál. 

- A párommal, akit egyelőre nem akarok megmutatni, februárban ismerkedtem meg egy közös barátunk házibulijában. Magyar származású, kétlaki életet él New York és Budapest között ingázva. Először a tekintete fogott meg. Olyan típusú nő vagyok, akinek fontos a kisugárzás, a férfiból származó energia és a közös kapcsolódási pontok. Hamar kiderült, hogy azonos hullámhosszon vagyunk, és jól megértjük egymást.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Most Budapesten keresnek lakást, terveik szerint egy évet a szülőhazájukban töltenek, ugyanis a párja New York-i irodája a koronavírus-járvány miatt bezárt, és ez az év végéig valószínűleg nem is változik, továbbá Mihalik Enikő itthon szeretne iskolába járni, hogy a divattervezői oldalát is jobban átlássa. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@amfar

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

- A megszerzett tudással hosszú távú terveim vannak: saját ruhamárkát szeretnék alapítani a környezettudatosság jegyében, és örök darabokat tervezni. A saját vállalkozásom megteremtése után sem fordulok majd el a modellkedéstől. Szerencsére ez egy olyan szakma, amely mellé beszorítható egy másik elfoglaltság - osztotta meg a hetilap olvasóival. 

Kiszel Tünde lánya gyönyörű modell

Kiszel Tünde lánya a szemünk előtt vált cuki kislányból gyönyörű nővé. Hunyadi Donatella 15 éven keresztül szerepelt édesanyja naptárában, aztán a díva 2016 őszén bejelentette, hogy lánya számára a tanulás az első a zeneművészeti gimnáziumban, emellett a saját útját járja, modellkedik, szerződtette egy ügynökség.

Kiszel Tünde lánya az olasz Vogue magazinban pózol – A 18 éves Donatella gyönyörű modell

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük