Mihalik Enikő New York-i otthona: így rendezte be a 460 millió forintos lakást

Mihalik Enikő úgy döntött, megválik 109 négyzetméteres New York-i lakásától.

Mihalik Enikő New York-i otthona
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mihalik Enikő az egyik legsikeresebb magyar modell, aki világhírűvé vált. Keresett a kifutón és világmárkák arca. 

14 éve New Yorkban van a székhelye, Magyarországot és az Amerikai Egyesült Államokat is egyformán az otthonának tekinti.

Mihalik Enikő New York-i otthona

A 34 éves sztár élete egy év alatt rengeteget változott: tavaly február elején megismerte párját New Yorkban egy közös ismerősük házibuliján, a megismerkedésük után 11 hónappal a férfi megkérte a kezét, a szűk körű esküvőt is megtartották, ekkor a modell már várandós volt. Kislánya, Eva Rose Korányi július közepén, a Nagy Almában jött a világra. 

Egy újabb változás, hogy megválik Brooklyn népszerű, Williamsburg nevű városrészében található lakásától - szúrta ki a Blikk. A modell Insta-storyjába a konyha-étkező-nappali részről tett ki egy fotót.

mihalik-eniko-lakasa.png
Fotó: Instagram/Mihalik Enikő

Az ingatlaniroda oldalán további fotók találhatóak a 109 négyzetméteres, közel négyméteres belmagasságú lakásról, ami egy 1910-ban épült, hatemeletes épületben található. Korábban egy varroda működött benne.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Az ingatlan 2005 óta lakásoknak ad otthont, a lakók kutyával és macskával is beköltözhetnek, a kényelmüket 24 órás portaszolgálat, biciklitároló, tetőkert és ingyenesen használható konditerem is szolgálja. A közelben fekszik a 15 hektáros McCarren Park, de a folyópart sincs messze. 

A lakásában található egy nyitott konyha-nappali-étkező hosszú konyhaszigettel, hálószoba, tágas, márvány fürdőszoba, egy világos iroda (ami második hálóként is használható) és egy gardrób. Az ingatlant 1,5 millió dollárért, forintra átszámítva 464 millióért árulja Mihalik Enikő. 

Mádai Vivien nemesi kúriában nőtt fel a Balatonnál

A TV2 műsorvezetője egy nemesi udvarházban töltötte gyerekkora egy részét. A 18. század végén Balatonfüreden épült nemesi borházat műemléknek nyilvánították, Mádai Vivien szülei újították fel, hogy luxusszállodaként üzemeltessék. A Gombás Kúriát 750 millió forintért eladásra kínálják.

Mádai Vivien ebben a nemesi kúriában nőtt fel: most 750 millióért árulják a szülei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon

Ezt is szeretjük