Mihalik Enikő kislánya már másfél éves: Rozit ritkán mutatja meg a tévében

Mihalik Enikő 2021. július 7-én hozta világra Eva Rose-t vagy, ahogy szülei becézik, Rozit.

mihalik-enikő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mihalik Enikő életében 2021. július 7-én új fejezet nyílt: édesanya lett. Kislánya, Eva Rose vagy, ahogy szülei becézik, Rozi egy teljesen új világot nyitott meg előtte.

Gyermekük születése óta férjével, Korányi Dáviddal Amerikában élnek, New Yorkban Brooklyn kerületében telepedtek le.

Mihalik Enikő kislánya

Bár aktív a közösségi médiában, és gyermekéről is szokott képeket feltölteni olykor-olykor, a tévében nem sűrűn mutatja meg Rozit. A Fókusszal tett kivételt, az RTL műsorában azt is elmesélte, hogyan telnek a hétköznapjaik a Nagy Almában.

rozi-1
Fotó: RTL/Fókusz

- Én is ugyanazt csinálom, mint minden anyuka, aki otthon van a gyerekével: főzök, mosok, takarítok. Amióta megszületett Rozi, azóta itt vagyunk, 2021 szeptemberében egyszer hazamentünk Magyarországra, most több mint egy éve nem hagytuk el az országot.

A cikk az ajánló után folytatódik

A tündéri kislány igazi örökmozgó, így elmondható róla, nem csak külsejét illetően hasonlít az anyukájára. Minden napot hatalmas sétával szeret indítani a Central Park prototípusaként felépített Prospect Parkban. Másfél évesen már ügyesen totyog anyukája mellett, és a kutyasétáltatásból is kiveszi a részét.

rozi-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Sokat nem alszom, de hozzá kell tennem, Rozi egész jó alvó. Amikor nem üvölt egész nap, akkor a napok jól telnek. Átlagos rutinunk van.

A Brooklynban található albérletük mellett Connecticutban vásároltak családi házat. A munka köti őket a városba, de igyekeznek minél több időt tölteni vidéki otthonukban is.

Borbély Alexandra és Csuja Imre lányának babafotója

Borbély Alexandra és Csuja Imre lánya, Csuja Fanni 17 éve közeli barátnők. Megadatott nekik, hogy egyszerre voltak kismamák, és mindketten 2022 őszén szültek. Gyermekeikkel imádni való közös babafotót posztoltak.

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük