Michl Juli rövidre vágatta derékig érő haját: az Apatigris színésznője így megváltozott
Az Apatigris színésznője, Michl Juli megvált hosszú hajától.

apatigris-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michl Juli 2013-ban megkapta a női főszerepet egy kizárólag okostelefonon nézhető, interaktív vígjátéksorozatban, a Chili vagy Mangóban, amiben a néző döntötte el, hogy a két főszereplő randija hogyan alakuljon.

A képernyőn 2017 októberében robbant be az RTL II Oltári csajok című napi sorozatával: az Erdész lányok legfiatalabbját, a kedves, de kissé naiv Pirost alakította. A sorozatbeli szerelmét, Herczeg Kornélt megformáló Ember Márkkal hamar a nézők egyik nagy favoritjai lettek. 

Michl Juli levágatta a haját

Az Oltári csajok után az RTL Klub több sorozatában is viszontláthattuk: A Tanárban egy Virág nevű diák szerepét kapta meg, a Jófiúkban Ivettet játszotta, akit volt élettársa, egy rendőr (Hevér Gábor) állandóan zaklat, vissza akar hódítani.

michl-juli-apatigris
Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán

Az Apatigris 2020 áprilisában indult első évadában Labanc Péter (Scherer Péter) legkisebb lányaként, a nagyszájú és vagány Szandraként mutatkozott be a képernyőn. Természetesen a 2021. február 28-án indult második évadban is láthatjuk. Sok néző csodálhatja meg derékig érő, dús hajkoronáját a sorozatban, de a való életben február végén levágatta a haját. 

michl-juli-haja
Fotó: SmoothGoose

- Kis koromban sokáig hordtam így, valószínűleg könnyebb volt nekem is és anyukámnak is, aztán elkezdtem növeszteni a néptáncolás miatt. Amikor először vágattam le ilyen drasztikusan, az a Chili vagy Mango című sorozathoz kellett. A női főszerepet kaptam meg, és a rendezők úgy gondolták, jobban illene a karakteremhez a rövid haj. Akkor hasonló volt a hossza, mint most, annyi különbséggel, hogy volt hozzá frufrum is - mesélte a Feminának. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Miért döntöttél most úgy, hogy levágatod a szép, hosszú hajadat?

- Leginkább kényelmi okok miatt. Iszonyú sok hajam van, ráadásul erős szálú. A hajmosás-hajszárítás egy külön program volt, nagyjából két-három órát vett igénybe. Nagyon szeretem a hajam, és hálás vagyok a minőségéért, de már kezelhetetlen volt, és a fejem, nyakam is fájt tőle. Általában befonva hordtam, úgy még elviselhető volt.

michl-juli-haja2
Fotó: SmoothGoose

- Ráadásul tudatosan nem vágattam fazonra, egy hosszban szerettem volna tartani, ami miatt semmilyen formája nem volt, viszont így el tudtam adományozni beteg gyerekek számára parókának. Ez volt a cél.

- Mit szólt hozzá a környezeted, az ismerősök, a kollégák? És neked hogy tetszik, nem bántad meg?

- Már egy éve szeretném levágatni, csak a forgatás miatt nem tehettem meg. Szóval mindenki tudta, hogy ez be fog következni, mert nemegyszer beszéltem erről. Egyébként tetszett nekik, szerintük jól áll.

michl-juli-haja3
Fotó: SmoothGoose

- Nagyon szeretem. Minden sokkal könnyebb és egyszerűbb: a hajmosás, az öltözködés, az alvás. Amikor nemrég a tesóméknál voltam, azt is észrevettem, mennyire jó, hogy nem kell ide-oda pakolgatnom a copfomat, ha babázok. Illetve tetszik a fazonja, mindenhogy jó a formája, sok mindent nem kell hozzátennem. Szóval jó döntés volt mindenképp.

Wossala Rozina hosszú hajjal

2020-ban nemcsak az alakja változott meg, hanem a frizurája is, tavaly óta egyre hosszabb hajjal látjuk. Több kommentelő is írta, hogy nagyon jól állnak a 36 éves sztárnak a hosszú tincsek, maradjon az új frizura. Képes összeállításunkban megnézheted a látványos változást. 

Cover-fotó: RTL Magyarország/Gerencsér Anna

Ezt is szeretjük