Kiírták a Barátok közt gyönyörű színésznőjét - Ezért búcsúzik a nézőktől
A Barátok közt színésznője, Mezei Léda maga kérte, hogy írják ki a sorozatból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több mint három év után távozott a Barátok köztből Mezei Léda, aki 2016 óta alakította Natasát. Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere május elején azt nyilatkozta, a fiatal színésznő május végéig lesz látható képernyőn, és saját kérésére távozik, mert többet szeretne színházban szerepelni. A 32 éves szépség most az RTL Klub reggeli műsorában mesélt döntése okairól. Azt mondta, sokat köszönhet a sorozatnak, de úgy érezte, rangsorolnia kell, mert már alig aludt, és a magánéletére sem volt ideje. 

- Egy éve elkezdtem újra színházban játszani, és egyszer csak azt vettem észre, hogy három órákat aludtam, és el kellett kezdeni gondolkodnom azon, hogy ez így hosszútávon működik-e, vagy, hogy hogyan működik. Nagyon sokat kaptam ettől a sorozattól, de rájöttem, hogy új kihívásokat szeretnék - mesélte a Reggeliben

- Sokat tanultam a napi sorozat forgatásán: a koncentrációt, azt, hogy nagyon gyorsan kell érzelmeket produkálni. Sosem gondoltam volna, hogy végig tudok csinálni úgy három hónapot, hogy 16 jelenetet kell végigsírnom, és azt a felfokozott érzelmi világot kell megtartani reggel héttől este kilencig - árulta el. 

Mezei Léda minden idejét a munka töltötte ki, a magánéletére már semmi ideje nem maradt, a barátait is alig látta. Megesett, hogy egy szülinapi partira is csak beugrott éjfélkor, de aztán mennie kellett, mert hajnali ötkor kel. Örül annak, hogy most több a szabadideje, de azért reméli, hogy a jövőben még szerepelni fog a képernyőn.

A Barátok közt kedvéért annak idején barnára festették a haját, de, miután abbahagyta a forgatást, visszafestette a tincseit szőkére, amit jobban szeret, amióta emlékei vannak, mindig ilyen színű volt a haja. 

A Barátok közt régi szereplői napjainkban

Csapó Virág nevét 1998-ban ismerhette meg az ország, miután elvállalta a Barátok köztben Novák Éva szerepét. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban a színésznő, de nemcsak róla, hanem a Barátok közt más régi szereplőiről is láthatsz friss felvételeket.

Ezt is szeretjük