A 2012-es Csillag Születik nyertese volt: így néz ki 52 évesen Mészáros János Elek

Mészáros János Elek hiába hitte, hogy egy év után elfelejtik, a mai napig a zenével keresi a kenyerét.

mészáros-jános-elek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csillag Születik annyiban különbözött az összes többi, addig megszokott tehetségkutatótól, hogy a készítők nemcsak énekesek, hanem többek között mesemondók, táncosok, zenészek és bűvészek jelentkezését is várták.

2012 márciusában startolt el a negyedik szezon, amelyet Mészáros János Elek operaénekes nyert meg. 

Mészáros János Elek a Csillag Születik után

41 esztendősen döntötte el hogy, jelentkezik az RTL műsorába. Azelőtt a show-biznisztől teljesen eltérő területen dolgozott, agrármérnök volt, és saját gazdaságát vezette a Fejér megyében található Alcsútdoboz településen.

mészáros jános elek 1
Fotó: RTL/Csillag születik

Viszonylag későn kezdett énekléssel foglalkozni. Bár a családjában mindenkit jó hanggal áldott meg az élet, és már gyerekként is fogékony volt a zenére, 31 évesen kezdte komolyan képezni a hangját.

Innentől járt versenyekre is: miután a megmérettetéseken olyan énekeseket is maga mögé utasított, akiket maximumpontszámmal vettek fel a Zeneakadémiára, a környezete elkezdte ösztönözni arra, a tévében is mutassa meg magát.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ódzkodtam a tehetségkutatóktól, azt láttam, hogy ha egy normális ember elmegy egy ilyen versenyre, mire vége van, legalább háromszínű a haja, mindenféle cifra gúnyába bújtatják. Azt mondtam, belőlem bohócot nem csinál senki - emlékezett vissza a Palikék Világa by Manna vendégeként.

Végül mégis beadta a jelentkezését, a győzelem pedig az egész életét megváltoztatta. Ugyan a finálé után egy hónappal visszament a munkahelyére, annyi fellépésre hívták, hogy a kettőt együtt nem bírta csinálni. Abban állapodtak meg a munkáltatójával, egy év fizetés nélküli szabadságra megy, úgy gondolták, ennyi idő alatt feledésbe merül a neve, és visszatérhet a földhivatalba.

mészáros-jános-elek-ma
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Nem így lett. 52 évesen a mai napig a zenével keresi a kenyerét: bálokra, templomi koncertekre hívják, több mint száz fellépése van egy évben. A kereskedelmi csatornák különböző produkcióiban mégsem láthatjuk. Elárulta, sosem hívták műsorokba, de ezt egy pillanatig sem bánja.

- Úgy érzem, az ilyenekkel óvatosan kell bánni. Sok olyan színészt láttam, aki mindenféle dolgot elvállalt, és utána, ha komoly filmben játszott, nevetségessé vált. 

Ha mindent elvállalok, akkor a Hazám, hazámat nem tudom hitelesen elénekelni. 

Nézd meg Utasi Árpit és a Csillag születik sztárjait egykor és ma!

Utasi Árpi mindössze 14 éves volt, amikor mesemondóként megnyerte a Csillag Születik első, 2007-es évadát. Néhány évvel később eltávolodott a rivaldafénytől, közösségi oldalán sem igazán aktív, de idén, augusztus 20-án új profilképet tett ki magáról az immár 28 éves férfi. Képes összeállításunkban nemcsak Utasi Árpit, hanem a Csillag Születik többi emlékezetes szereplőjét is láthatod, megnézheted, mennyit változtak. 

Cover-fotó: RTL/Csillag születik

Ezt is szeretjük