A Drága örökösök színésznője és a Csillag Születik sztárja egymásba szerettek: 2 éve vannak együtt

Márkus Luca és Brasch Bence mindketten a Vígszínház művészei, mégsem a közös munka hozta össze őket.

Brasch Bence és Márkus Luca
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Álompár - így szokták nevezni, ha két híresség egymásba szeret. Brasch Bencére és Márkus Lucára is illik a megnevezés, immár két éve, hogy egy párt alkotnak.

Mindketten a Vígszínház művészei, de érdekes módon nem a közös munka hozta össze őket. Bár azon a nyáron randiztak, amikor a Csillag Születik egykori tinisztárja a teátrumhoz szerződött, a találka megelőzte a közös munkát.

Brasch Bence és Márkus Luca

Ezután felgyorsultak az események a kapcsolatukban. Hamar összeköltöztek, 2022 márciusában pedig az eljegyzés is megvolt. A 31 éves színész egy különleges, ceruza alakú gyűrűvel kérte meg kedvese kezét. 

Úgy tartják, nem jó dolog a magánéletet és a munkát keverni. Náluk ez sem okoz gondot, épp az ellenkezője igaz.

- Szerencsés, hogy ugyanaz a hivatásunk, és mind a ketten elfoglaltak vagyunk. Vagy ha éppen nem, akkor tudjuk, milyen az, ha a másiknak, mondjuk, főpróbahete van, és ezt tiszteletben tartjuk - árulta el a Story magazinnak Brasch Bence.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nem csak az közös bennük, hogy színészek, a karrierjük is ugyanúgy korán kezdődött. Márkus Luca kilencévesen állt először színpadra, míg vőlegénye 18 esztendős volt, amikor az RTL tehetségkutatójában egy ország ismerte meg.

Napjainkban mindkettejükkel találkozhatunk a csatornán. Előbbi a Drága örökösök Lauráját játssza, de feltűnt korábban A tanárban, illetve A besúgóban ő alakította Pankát, utóbbi a Gólkirályságban kapott szerepet.

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert szerelme

Az RTL két sorozata, A mi kis falunk és a Drága örökösök sokak kedvence. Érdekes, hogy a két széria egy-egy szereplője a forgatások során egymásba szeretett. A Drága örökösök lovászfiúját, Danit alakító Mohácsi Norbert és A mi kis falunk boltosát, Nellit játszó Mikecz Estilla több mint két éve alkotnak egy párt.

A mi kis falunk és a Drága örökösök színészei egymásba szerettek: a forgatás hozta össze őket

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert egy közös munka során szeretett egymásba, két éve élnek boldog párkapcsolatban.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Csillag születik, Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük