A mi kis falunk két szereplője eljegyezte egymást: munkakapcsolatból lett szerelem Sodró Eliza és Rusznák András között

Sodró Eliza és Rusznák András 2016-ban szerződtek a Radnóti Színházhoz. A sorozaton kívül sok darabban is együtt játszanak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sodró Eliza és Rusznák András, vagy ahogy A mi kis falunk nézői ismerik őket, Saci és Bazsó 2016 óta dolgoznak együtt a Radnóti Színházban, egyszerre szerződtek oda. 

Munkakapcsolatból bontakozott ki a szerelmük, amelyet egészen 2021 decemberéig titkoltak. Ekkor derült ki, a való életben egy párt alkotnak, az eljegyzés is megvolt köztük.

Sodró Eliza és Rusznák András kapcsolata

A színész őrülten romantikus módon kérte meg hat évvel fiatalabb párja kezét. Egyetlen szabadnapjuk volt 2021 nyarán, és kihasználva a lehetőséget, átruccantak aznap Horvátországba, hogy fürödjenek egyet a tengerben.

falu-2
Fotó: RTL/A mi kis falunk

- Annyira tetszett ez a terv, hogy egyáltalán nem fogtam gyanút. Aztán Andris egyszer csak félrehívott, hogy látott valami érdekeset, és amíg én a tengert vizsgáltam, hogy vajon mit láthatott, megkérdezte, leszek-e a felesége. Persze azonnal igent mondtam - mesélte a színésznő a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Az esküvő egyelőre csak tervben van, még nem tűztek ki dátumot, ugyanis olyan sűrű életet élnek, hogy egyszerűen nincs idejük.

Arról is beszéltek, milyen keverni a munkát a magánélettel. A mi kis falunkon kívül sok darabban is együtt játszanak, például az Álom luxuskivitelben címűben mindketten főszereplők.

falu
Fotó: RTL/Fókusz

- A konfliktusainkat soha nem visszük be a munkahelyünkre, de azt néha nem tudom megállni, hogy ne puszilgassam vagy ölelgessem. Nagyon szeretjük egymást - árulta el Sodró Eliza.

Szifon felesége a valóságban

Lévay Viktória alakítja a közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő, fotóiról nem mondanánk meg, hogy őt látjuk a sorozatban.

Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is. 

A mi kis falunkban a közmunkás Szifon felesége: valójában gyönyörű nő Lévay Viktória

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük