A mi kis falunk két szereplője eljegyezte egymást: munkakapcsolatból lett szerelem Sodró Eliza és Rusznák András között
Sodró Eliza és Rusznák András 2016-ban szerződtek a Radnóti Színházhoz. A sorozaton kívül sok darabban is együtt játszanak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sodró Eliza és Rusznák András, vagy ahogy A mi kis falunk nézői ismerik őket, Saci és Bazsó 2016 óta dolgoznak együtt a Radnóti Színházban, egyszerre szerződtek oda. 

Munkakapcsolatból bontakozott ki a szerelmük, amelyet egészen 2021 decemberéig titkoltak. Ekkor derült ki, a való életben egy párt alkotnak, az eljegyzés is megvolt köztük.

Sodró Eliza és Rusznák András kapcsolata

A színész őrülten romantikus módon kérte meg hat évvel fiatalabb párja kezét. Egyetlen szabadnapjuk volt 2021 nyarán, és kihasználva a lehetőséget, átruccantak aznap Horvátországba, hogy fürödjenek egyet a tengerben.

falu-2
Fotó: RTL/A mi kis falunk

- Annyira tetszett ez a terv, hogy egyáltalán nem fogtam gyanút. Aztán Andris egyszer csak félrehívott, hogy látott valami érdekeset, és amíg én a tengert vizsgáltam, hogy vajon mit láthatott, megkérdezte, leszek-e a felesége. Persze azonnal igent mondtam - mesélte a színésznő a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az esküvő egyelőre csak tervben van, még nem tűztek ki dátumot, ugyanis olyan sűrű életet élnek, hogy egyszerűen nincs idejük.

Arról is beszéltek, milyen keverni a munkát a magánélettel. A mi kis falunkon kívül sok darabban is együtt játszanak, például az Álom luxuskivitelben címűben mindketten főszereplők.

falu
Fotó: RTL/Fókusz

- A konfliktusainkat soha nem visszük be a munkahelyünkre, de azt néha nem tudom megállni, hogy ne puszilgassam vagy ölelgessem. Nagyon szeretjük egymást - árulta el Sodró Eliza.

Szifon felesége a valóságban

Lévay Viktória alakítja a közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő, fotóiról nem mondanánk meg, hogy őt látjuk a sorozatban.

Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is. 

Ezt is szeretjük