Ő Mészáros Árpád Zsolt gyönyörű párja: a 16 évvel fiatalabb Krisztával együtt is dolgoznak
Mészáros Árpád Zsolt nagyon büszke a párjára, aki csinos, okos, ráadásul nagyon jól énekel.

meszaros-arpad-zsolt-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mészáros Árpád Zsolt, becenevén MÁZS 2019-ben esett szerelembe a gyönyörű és intelligens Piros Krisztinával, aki egy baranyai faluból költözött az operettsztár fővárosi otthonába. A csinos nő 14 éves kora óta énekel egy alkalmi zenekarban, ennek köszönheti, hogy találkozott a színésszel.

Egy vidéki iskolai rendezvényen találkoztak, ahol MÁZS volt a sztárfellépő. A színfalak mögött jót beszélgettek, Kriszta még a számát is megadta. Túl sok mindenre azonban nem számított, azt gondolta, a 16 évvel idősebb színésznek talán minden városban van egy barátnője. Tévedett. 

Mészáros Árpád Zsolt párja, Kriszta

Mészáros Árpád Zsolt megismerkedésük után alig egy évvel megkérte Kriszta kezét, aki boldogan mondott neki igent. Bár az esküvőre mindeddig nem került sor, az életük azóta még jobban összefonódott, már együtt is dolgoznak. 

Mészáros Árpád Zsolt kedvese, Kriszta hihetetlenül okos, csinos és tehetséges nő.
Mészáros Árpád Zsolt kedvese, Kriszta hihetetlenül okos, csinos és tehetséges nő.
Fotó: Life TV

A Mályvavirág Alalpítvány idén 9. alkalommal rendezte meg január harmadik hetében az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hetet, a kezdeményezéshez pedig a színész és szerelme is csatlakoztak. Mivel a rendezvény mottója az “Életem Gyöngye”, Mészáros Árpád Zsolt és Kriszta készítettek egy közös dalt ezzel a címmel. Itt még nem álltak meg, további közös terveket szövögetnek az alapítvánnyal.

- Mi most azon munkálkodunk Dunakeszin, mert ottani lakosok vagyunk, hogy létrehozunk egy Mályvavirág-pontot, ahol bárki ingyenesen bármikor bejöhet információért, tanácsadásra egyből szakirányú orvosokhoz, olyan megfelelő segítséget tudunk nyújtani - mondta a Life TV Ébredj velünk című műsorában Mészáros Árpád Zsolt. 

- Duettlemezünk készül, illetve Krisztának a szólólemeze. Közben vállaltam én is pár szerepet musicalekben. Mert állítólag énekelni tudok, csak a szakma még nem tud róla! - mesélte további közös terveikről a 47 éves operettsztár. 

Mészáros Árpád Zsolt négygyermekes apuka, első házasságából fia született, Levente Bendegúz, később élettársától egy lány, Rózsa és egy fiú, Merse. 2015-ben akkori barátnőjétől jött világra legkisebb gyermeke, Árpád. 

Ernyey Béla gyönyörű felesége

Ernyey Béla a tenyerén hordja feleségét, Dórát, akivel idén immár 13 éve alkot egy párt. Gyönyörű jogász kedvesével 2008 májusában ismerkedett meg. Rögtön az első találkozás elementáris erővel hatott rájuk, mindketten azonnal tudták, megtalálták a lelki társukat. Egy esztendővel és egy hónappal azután, hogy először megpillantották egymást, oltár elé is álltak. 

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk

Ezt is szeretjük