Meglepődsz, Megyeri Csilla miből diplomázott: leszámolt az előítéletekkel

Megyeri Csilla elárulta, hogy mindig is jó tanuló volt, még az évfolyam legjobbjának is megválasztották egyszer.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokak fejében még mindig él az az ősrégi sztereotípia, hogy a jó nők nem lehetnek műveltek, bár erre az állításra már rengetegen rácáfoltak. Gondoljunk csak a szexszimbólum Brooke Shieldsre, ő francia irodalomból szerzett diplomát.  A világhírű modell, Iman pedig politológiát tanult. Azonban hazánkban is vannak olyan sztárok, akik nem elégedtek meg azzal, hogy szépek, a tanulmányaikra is nagy hangsúlyt fektettek.

Megyeri Csilla egy a vonzó nők külsejéről szóló mondatával lett egy csapásra híres. Közel 180 ezren ezren követik az Instán, szebbnél szebb fotókon mutatja meg külsejét. 

Megyeri Csilla diplomája

Mint minden hírességnek, így neki is szembe kell néznie az ismertség árnyoldalaival is: az előítéletekkel és negatív kommentekkel. Állítása szerint például azt sem nézik ki sokan belőle, hogy iskolázott.

A Nyugi! Köztünk marad vendégeként cáfolt rá a rosszakaróiban kialakult képre. Elárulta, hogy miből szerezte meg a diplomáját.

- Sokan nem nézik ki belőlem a diplomát, pedig kommunikáció és média szakon szereztem meg, elektronikus sajtó szakirányon - mesélte el Szulák Andrea műsorában.

megyeri-csilla-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Azt is elárulta, hogy mindig is jó tanuló volt, sőt nyolcadik osztályban ki is tüntették, mint az évfolyam legjobb diákja. Ez a későbbiekben nagy motivációt jelentett számára a továbbtanulásban. 

- Mindig is jó tanuló voltam. Gimnáziumban, és a főiskolán is 4,7-4,8 vagy kitűnő volt az átlagom, és ráadásul a tanárok is nagyon szerettek.

Magyar sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek a legszebb magyar sztárok, ha nem fedi az arcukat több réteg festék. Fotókon Dundika, Várkonyi Andrea és Dobó Ági.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük