Meglepő, Szandi lánya mennyi pénzt keres Amerikában: kiderült a heti fizetése
Szandi lánya 2021 nyarán helyezkedett el au pairként San Franciscóban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi lánya elárulta, mekkora a fizetése Amerikában. Bogdán Blanka 2021 nyarán lepett meg mindenkit azzal, hogy maga mögött hagyja az országot, és az Egyesült Államokban próbál szerencsét. 

Egy szerencsés véletlennek köszönheti, hogy megtalálta az útját, ami a tengerentúlra vezetett. Az interneten teljesen céltalanul töltött ki egy tesztet, ami valójában egy amerikai programba való jelentkezés volt.

Szandi lányának fizetése Amerikában

Egy ügynökségen keresztül au pairként helyezkedett el San Franciscóban, egy amerikai családnál él, ahol az a feladata, hogy a gyerekekre vigyázzon. Egy év után bizton ki meri jelenteni, jobb döntést nem is hozhatott volna. 

Az M.Ó.K.A. című podcastben mesélt a kinti életéről, és munkája részleteibe is beavatta a közönséget. Elárulta, mennyit keres egy héten.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ez az összeg nem a ledolgozott óráktól függ, van egy megszabott minimum, ami csak nagyon szélsőséges esetekben változik, például, ha sok gyerekes családhoz kerül egy au pair.

- Erre bárki rá tud guglizni. Az au pairek minden ügynökségnél ezt a megszabott minimumot keresik. Ez heti 195,75 dollár. Hirtelen ez nagyon sokkolóan hangozhat, pláne, hogy San Fransiscónál csak New York drágább.

szandi-lánya
Fotó: YouTube/MÓKA podcast

Ő is a minimumot kapja, azaz átszámítva heti 75 ezer forintot kap kézhez a családtól. Nagyon szerencsésnek érzi magát, mert imádja a munkaadóit, sok szabadideje és szabad hétvégéi is vannak. 

Szandi lánya bikiniben

Szandi lánya bebarangolta az Egyesült Államokat. Las Vegasból bikinis képeket is posztolt, de tett már ki képeket a Kajmán-szigetekről, Jamaicából, a Bahamákról vagy Mexikóból is, ahova au pairként jutott el egy óceánjáró hajón. Bogdán Blanka mindegyik helyszínen remekül néz ki bikiniben. 

Ezt is szeretjük