Meggyes Dávid és Stana Alexandra összeköltöztek: a férfi már el is vált a táncosnőért
Meggyes Dávid és Stana Alexandra kapcsolata szerelem volt első látásra. A legnagyobb harmóniában élnek együtt.

meggyes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meggyes Dávid és Stana Alexandra kapcsolata szerelem volt első látásra. A pár nagyon hamar egy hullámhosszra került, és már össze is költöztek: a Dancing with the Stars táncosnője kulcsot kapott a pénzügyi szakértőként dolgozó férfi lakásához, hét napból hatot ott tölt, úgy érzi, már oda jár haza.

Januárban sokan meglepődtek, amikor Horváth Gréta az Instagramon közleményben adta hírül, férje - akit a nagyközönség olyan műsorokban ismerhetett meg, mint az Ázsia Expressz vagy a Love Bistro - végleg kilépett az ő és első házasságából született kisfia életéből.

Meggyes Dávid és Stana Alexandra összeköltöztek

Mint kiderült, a férfi beleszeretett a harmincéves táncosnőbe, akivel a puszta véletlen folytán egy plázában futottak össze 2021 decemberében. A kapcsolatuk azóta sebes léptekkel halad előre, még önmagukat is meglepte, milyen erős érzelmeket váltottak ki egymásból rögtön az elején. A férfi az első perctől tudta, fejest kell ugrania ebbe a szerelembe, Stana Alexandra azonban pont a hevesség miatt hezitált.

- Nem kívántam neki rosszat, de féltem, hogy menthetetlenül beleszeretek, és esetleg rosszul sül el. Próbáltam eltolni magamtól, ám nem hagyta. Kitartóan küzdött, udvarolt, pedig első benyomásra úgy tűnt, hogy racionális típus - ecsetelte Stana a Hot! magazinban.

Az első közös címlapfotójukhoz készült interjúból az is kiderült, Meggyes Dávid januárban költözött el végleg exfeleségétől, akitől március végén hivatalosan is elvált. Alexandra válását még nem mondták ki, az ő esete kicsit bonyolultabb, mivel a másik fél, Köcse György külföldön tartózkodik.

Ha az elmúlt három hónapra gondolok, nem érzem magam hibásnak

- sok összetevős a történet, és mivel a jövőbe tekintő ember vagyok, cselekedtem - mondta el a lapnak a férfi.

Úgy érzik, egymásra találásukat a csillagokban írták meg, azt is jelnek tekintik, hogy mindketten zuglóiak, Stana édesanyja mindössze 300 méterre lakik Meggyes Dávidtól. Akiről kiderült, végtelenül figyelmes férfi, elhalmozza szerelmét apró kedvességekkel, virágot vesz, puszilja, és minden reggel kioson a konyhába, hogy kávéval ébressze.

Horváth Gréta otthona

Horváth Gréta imád mindent, ami otthona szépítéséről szól. Az Instagram-oldaláról bárki inspirálódhat, ráadásul, ha valaki arra adná a fejét, hogy lemásolja a dekorelemeket, nem kell a pénztárcája mélyére nyúlnia, ugyanis a sztár fillérekből varázsol mesebeli palotát házából. 

Cover-fotó: TV2/Love Bistro, TV2/Dancing with the Stars 2021

Ezt is szeretjük