Medveczky Ilona 82 évesen lenyűgözően néz ki: az RTL sikersorozatában kapott szerepet

Medveczky Ilona háromszor mondott nemet a producerek felkérésére, mire beadta a derekát.

medveczky-ilona-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Medveczky Ilona ’60-as évek óta tartó karrierje során meghódította a balett, a revük, a show-k és a filmek világát. A tévésorozatokban való szereplés viszont egészen mostanáig kimaradt az életéből. 

82 évesen pótolta be az utóbbit, szerepet kapott az RTL egyik sikersorozatában. Bár korábban háromszor mondott nemet a Drága örökösök – A visszatérés producereinek, negyedjére elvállalta, hogy feltűnjön a szériában.

Medveczky Ilona a Drága örökösökben

A 2023. március 21-én leadott, A tánctanár című epizódban láthatták a nézők: Luciát a táncosnőt alakította, aki  azért érkezett Ökörapátira, hogy segítsen Lengyel Ferenc figurájának, Szappanos Tibornak visszahódítani a feleségét. A nézők is láthatták, hogy nyolcvan fölött is igazi díva, megjelenése kifogástalan. 

Fantasztikusan festett a képernyőn. Partnere, Lengyel Ferenc is megjegyezte a Fókusznak, milyen szép volt a forgatáson.
Fantasztikusan festett a képernyőn. Partnere, Lengyel Ferenc is megjegyezte a Fókusznak, milyen szép volt a forgatáson.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A Fókuszból kiderült, tartott kicsit a forgatástól, de – mint utólag kiderült – nem volt mitől félnie. A felkészülés viszont nehézkesre sikerült: miután csőtörést találtak nála, hetekig nem volt fűtés az otthonában.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Január vége felé találták meg, hol van a csőrepedés, ez idő alatt kellett megtanulnom oda-vissza, végszavazás nélkül a szöveget 12 fokban. Hiába öltöztem nyakig síruhába, dunnákkal, plédekkel, a telefon világításával próbáltam valamit tanulni. Ha nem segítenek, nem tudtam volna egyről a kettőre jutni.

Ismerte és kedvelte a Drága örökösöket. Mivel tudta, kivel lesz a legtöbb közös jelenete, kifejezetten tréningelte magát, hogy minél kevésbé legyen zavarban Lengyel Ferenc közelségétől.

medveczk
Fotó: RTL/Fókusz

- Kimerevítettem a fejét, és próbáltam megszokni, hogy ez az ember velem szemben nagyon közel lesz. Úgy próbáltam a szöveget, hogy egy kimerevített Lengyel Feri szemét lássam, hogy ne kezdjek a felvételen nevetni.

Nézd meg, ki volt Medveczky Ilona nagy szerelme!

Medveczky Ilona különleges szépsége rengeteg férfi érdeklődését felkeltette, sokan udvaroltak neki, ennek ellenére sosem kötött házasságot senkivel. A '80-as években dr. Nagy Richárd lett az élettársa, akivel 25 évet élt együtt.

 Cover-fotó: RTL/Fókusz

Ezt is szeretjük