Karda Beát melltartó nélkül fotózták a 80-as években: ilyen merész képeket is bevállalt

Karda Beáért nem véletlenül rajongott rengeteg férfi. Fiatal énekesnőként nagyon szexi képek is készültek róla.

karda-bea-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karda Beáta színpadra született. Művészcsaládban látta meg a napvilágot, édesapja, Karda Tibor zongoristaként szerzett hírnevet hazánkban. A Dob utcában található Fészek Klub fénykorában a hely egyik meghatározó alakja volt. Nem csoda, hogy lánya is hamar a zene irányába fordult.

A Magyar Rádió Könnyűzenei Stúdiójában sajátította el a szakmát, a hangképzés mellett dzsesszbalettet és akrobatikát tanult, ezzel is fejlesztette a színpadi mozgáskultúráját. Nem telt el sok idő, és kamatoztathatta a tudását: az 1967-es Táncdalfesztiválon mindössze 17 esztendősen debütált.

Karda Bea szexi fotókon

Énekesnőként hazánkban és külföldön is sikeres lett. A ’70-es években az NDK-ban, Csehszlovákiában és Svájcban is sztárként ünnepelték, ám egy évtizeddel később hazahúzta a szíve. Többek között azért vágyott a visszatérésre, mert Magyarországon saját dalokat énekelhetett, ezzel szemben a tengerentúlon csak más szerzeményeit adhatta elő. 

Férfiszívek ezreit hódította meg ebben az időszakban, a hölgyrajongók pedig rá akartak hasonlítani. Hosszú, szőke hajával és karcsú alakjával azonban nem csak a színpadon hódított. Jó pár fotósorozat készült róla, némelyek esetében azt is bevállalta, hogy többet mutasson a bájaiból. 1981-ben, 31 esztendős korában egy szál mellényben kapták lencsevégre, ami alá melltartót sem húzott.

Képes összeállításunkban megmutatjuk az említett merész képet Karda Beáról, valamint további fotókon nézheted meg, milyen dögös nő volt fiatalon.

Cover-fotó/Femina.hu

Ezt is szeretjük