"Wow" - Az idén 70 éves Marcellina fürdőruhában fantasztikusan néz ki

Marcellina virágzó fürdősapkában és pink fürdőruhában pihente ki az év fáradalmait.

marcellina-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marcellinát 1972-ben, a Ki mit tud?-on ismerte meg az ország, ekkor lépett először színpadra Csepregi Évával, valamint Fábián Évával a Kócbabák trió tagjaként. 

Az énekesnő február elsején lesz hetvenéves, most is kirobbanó formában van, lendülete a régi. Fürdőruhás képén jó pár évet letagadhatna.

Marcellina fürdőruhában

Az új év kezdetén Berlinből jelentkezett be a Facebook-oldalán, méghozzá egy nem mindennapi képpel. Pink, mintás fürdőruhát viselt a wellnesskomplexumban, hajára egy virágos úszósapkát húzott, karcsú lábain pedig egy rózsaszín papucs volt.

„Isteni ajándék! Wellnesses lazulás Berlinben, még a sapekom is kivirágzott a nagy ejtőzésben. Nektek mit hozott a Jézuska?” - írta a képéhez, amely alá pillanatokon belül elkezdtek érkezni a kommentek. 

„Még egy ilyen bombázót, mint te! Nem vagy semmi.”

„Nagyon dögös és szexi vagy ebben a fürdőruhában, szerintem a rózsaszín a te igazi színed. Irigylésre méltó az alakod is, kifogytam a szavakból” - írta egy rajongó.

Cicciolina fürdőruhában

A Staller Ilona néven született Cicciolina évtizedek óta Olaszországban él, de magyar gyökereit sem felejtette el. 2022 szeptemberében Budapestre utazott, ahonnan fotókat is posztolt a közösségi oldalára. 

Cover-kép: Youtube/Sexy Lady

Ezt is szeretjük