A magyar zenész barátnője 33 évvel fiatalabb – 20 éves lányba szeretett bele
MC Hawer egy fellépésén ismerte meg a 33 évvel fiatalabb Fannit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mulatós zenészként megismert MC Hawer már öt hónapja egy párt alkot 33 évvel fiatalabb barátnőjével. A 20 éves Fanni kezét már meg is kérte. Koczka Géza a FEM3 Caféban azt mesélte, egy fellépésén ismerkedtek meg, a lány az első sorban szúrta ki. Közös fotó is készült róluk, amit Fanni átküldött az egyik közösségi oldalon, így folytatták a koncert utáni beszélgetést.

Fanni 20 éves koráig egy Kazincbarcika melletti faluban élt, a települést szinte alig hagyta el. Eleinte csak pár napra, aztán két hétre ment a zenész lakására, végül odaköltözött.

- Már több esküvői ruhaszalonnal is beszéltünk, hamarosan megyünk ruhapróbára is, igyekszünk az esküvőt mielőbb tető alá hozni, mert nekem már nincs túl sok hátra – viccelődött az 53 éves MC Hawer.

mc-hawer-baratnoje
Fotó: FEM3 Café

A gyerekvállalást sem ellenzi, de Fanni még túl fiatalnak érzi hozzá magát, szívesen utazgatnának, élveznék a közös életet. A nagy korkülönbség miatt sok kritikát is kaptak, de ez a zenészt kevésbé zavarta, inkább menyasszonyát viselték meg.

- Októberben jelent meg rólunk az első cikk, amikor még otthon laktam. És nem is igazán engem bántottak, hanem a szüleimet: milyen nevelése van ennek a lánynak, hogy összeáll egy apja korabeli férfival. A szüleimnek volt ez nehéz, egy faluban jobban megszólják az embert – mesélte a fiatal lány.

mc-hawer-baratnoje2
Fotó: FEM3 Café

- Az első dolgom az volt, hogy az anyukájával megismerkedjek, mert Fanninak vele a legszorosabb a kapcsolata, egy nagyon bölcs asszony. Ha valamilyen gond támad Fannival köztünk, az anyukájával kommunikálok, az ő segítségét kérem – árulta el a zenész.

Ezt is szeretjük