A magyar műsorvezető feleségül veszi 27 évvel fiatalabb párját – Valentin-napon jegyezte el
Cooky Valentin-napon megkérte szerelme, Debóra kezét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cooky különleges ajándékkal lepte meg 27 évvel fiatalabb szerelmét Valentin-napon: a műsorvezető eljegyzési gyűrűt húzott Debóra ujjára. Az ékszerről az újdonsült menyasszony posztolt fotót az Instagram-oldalán.

A tegnap késő este kitett posztra záporoztak a gratulációk.

Cooky 2017 nyarán, A Nagy Duett balatoni partiján jelent meg először a nagy nyilvánosság előtt jóval fiatalabb szerelmével, akivel a tavaszi műsor alatt kerültek közel egymáshoz, néhány hónap után pedig össze is költöztek. Az év őszén az is kiderült, hogy Debóra az első gyermekükkel várandós. Kevin 2018 januárjában született meg. Idén a kisfiú testvérkét is kap: a műsorvezetővel tavaly karácsonykor közölte szerelme, hogy a második gyermeküket hordja a szíve alatt.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük