Ő Dancs Annamari új szerelme - Először mutatta meg a sármos férfit
Dancs Annamari először jelent meg új szerelme oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dancs Annamari újra boldog: a színésznőre a Kerényi Miklós Mátétól való viharos válása után rátalált a szerelem. Új párjával először a jubileumi, 20. Story-gálán mutatkozott együtt.  

- A hétvégi Story-gálán első alkalommal báloztunk a szerelmemmel - írta a Facebook-oldalára kiposztolt fotóhoz, mely a Story magazin friss számában látható. 

Dancs Annamari 2017 februárjában hozta világra kisfiát, ám nem sokáig merülhetett bele pusztán az anyaság örömeibe, férje, Kerényi Miklós Máté ugyanis magára hagyta a négy hónapos Ádámmal: a színész azt mondta feleségének, elhagyja a családját, mást választott, és el akar válni. A gyönyörű színésznő 19 kilót fogyott, vékonyabb lett, mint a szülés előtt volt. Azt mesélte, a kisfia adott neki erőt, tudta, hogy érte erősnek kell maradnia. 

Dancs Annamari ugyanakkor nem maradt sokáig magára, tavaly augusztusban kiderült, hogy a 37 éves színésznő szívét egy nem szakmabeli férfi hódította meg. A hírt megerősítette, de részletekbe nem kívánt bocsátkozni, mindössze annyit mondott, hogy új életet kezdett, és nagyon boldog. A titokzatos úriemberrel a múlt hétvégi Story-gálán mutatkozott először. 

Ezt is szeretjük