Sokan hitték, hogy Máté Kriszta ezzel az ismert tévéssel házasodik össze
Máté Kriszta lassan három évtizede nagyon jó barátja Kolosi Péternek. Sokan azt hitték, egybe is kelnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Máté Kriszta 2001-ben feleségül ment Bárdos Andráshoz, akivel évekig közösen vezették a TV2 Tények című hírműsorát. Két gyermekük született, Ádám 2004-ben, Anna 2007-ben. Volt idő azonban, amikor sokan arra tippeltek, egy másik tévéssel házasodik össze, még fogadásokat is kötöttek erre. 

A műsorvezető 2012 őszén az RTL II-höz szerződött, ahol több év kihagyás után a Forró nyomon című műsorával tért vissza a képernyőre. Jó ideje producerként dolgozik, neki köszönhetjük Az első millióm történetét vagy az RTL Klubon futó Cápák közöttöt. 

Máté Kriszta és Kolosi Péter

A férfi pedig, akiről sokan azt gondolták, hogy Máté Kriszta férje lesz, Kolosi Péter, az RTL Klub Fókusz című műsorának egykori főszerkesztője és műsorvezetője, aki 2001 óta az RTL Klub programigazgatója, 2015-től az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese.

mate-kriszta
Fotó: RTL II

A két tévés barátsága 1993-ban kezdődött, amikor 300 ember közül kiszúrták egymást a Színház és Filmművészeti Főiskola felvételijén, ahova Vitray Tamás és Horváth Ádám osztályába jelentkeztek. Ebben az osztályban végzett Holló Márta, Marsi Anikó vagy Batiz András is, akik később Kolsival együtt készítették 1997-től a Fókuszt.  

Máté Kriszta a Best magazinnak azt mesélte, már az első naptól elválaszthatatlanok voltak. Szinte mindenben különböztek, de az értékrendjük és az ízlésük hasonló volt, illetve mindketten mindenről határozott véleményt alkottak. 

- Az egyetem mellett aztán együtt, egy helyen dolgoztunk, együtt nyaraltunk, együtt teleltünk. Talán csak a bulizás nem ment jól együtt, mert nekem ez kevésbé otthonos terep - mondta a szőke sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sokan azt gondolták, egy párt is alkotnak, főleg, amikor Kolosi hónapokig lakott kolléganőjénél a szoba-konyhás, galériás kis lakásban. 

- Egy este moziban voltunk az osztálytársainkkal, és utána belebonyolódtunk egy hosszú beszélgetésbe. Mivel reggel óránk volt az egyetemen, és Kriszta nagyon közel lakott, ott aludtam. (…)

Tényleg mindenki azt hitte, hogy előbb-utóbb összeházasodunk. Még fogadásokat is kötöttek rá. 

kolosi-peter
Fotó: RTL Magyarország

A kereskedelmi tévék indulásakor két konkurens csatornához kerültek, rengeteget dolgoztak, de mindig tudták, mi van a másikkal. Kolosi Péter volt Máté Kriszta esküvői tanúja, amikor az feleségül ment Bárdosi Andráshoz. A munkát és a személyes viszonyt ugyanakkor sosem keverték. Előfordult, hogy Máté Kriszta, Bárdosi és Kolosi is különböző csatornánál dolgozott, de szilveszterezni együtt mentek. 

- Amióta nyolc éve én is az RTL-hez kötődöm, másként, de mindketten ügyelünk arra, hogy így se keverjük a barátságunkba a munkaügyeket. Ez azért is könnyebb, mert előbb voltunk barátok, mint hogy az RTL létrejött. 

Máté Kriszta és Bárdos András tinédzser fia

Bárdos András és Máté Kriszta fia négyéves kora óta karatézik, tagja az ifjúsági karateválogatottnak, a februárban Budapesten megrendezett Európa-bajnokságon bronzérmes lett, tavaly pedig a Dániában megrendezett junior-Európa-bajnokságon nyert ezüstöt.

Ezt is szeretjük