Marsi Anikó eltűnt a képernyőről - Már hetek óta nem híradózik a Tényekben
Marsi Anikót hetek óta kollégái helyettesítik a Tényekben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó hetek óta nem látható a Tényekben, a TV2 híradóját kollégái felváltva vezetik. Marsit február 4-én még láthatták a nézők állandó műsorvezetőtársával, február 5-től viszont Vitányi Judit vezeti hétköznap esténként a Tényeket Gönczi Gáborral és esetenként Szebeni Istvánnal

A Hot! magazin információi szerint a híradósok nem tudják, meddig kell még felváltva helyettesíteniük a 45 éves tévést. 

Marsi Anikó hetek óta nem látható a Tényekben

A hetilap úgy értesült, Marsi Anikó Dominikán tartózkodik a férjénél, aki ott forgatja az Exatlon Hungary című vetélkedőt. Valószínűleg csak meg akarta látogatni a szeretteitől hónapok óta távol élő Palik Lászlót, de a világméretű koronavírus-járvány közbeszólt. Megpróbálták telefonon elérni, de a hívott fél nem volt elérhető. 

Az Exatlon Hungary versenyzői egy hermetikusan lezárt, fegyveres őrök által védett területen forgatnak, amit senki sem hagyhat el, ahogy a szálláshelyet sem, ugyanakkor tudnak a járványról, családtagjaikkal pedig a stáb tartja a kapcsolatot. Idegenekkel nem érintkezhetnek, és nemzetközi orvosi stáb felügyelete alatt állnak, jól felszerelt kórházi háttér áll a rendelkezésükre. 

marsi-aniko
Fotó: TV2

Dominikát az Exatlon Hungary kiesett versenyzői sem tudják elhagyni, és nem csak azért, mert a világjárvány miatt sok légitársaság leállította járatait: a TV2 hivatalos közleménye szerint a dominikai kormány március 16-tól harminc napra korlátozta a ki- és beutazásokat. 

Marsi Anikó is csak a rendelkezés feloldása után tudja elhagyni az országot, de akkor már a férjével együtt, hisz addigra a forgatás is befejeződik. 

Marsi Anikó és Palik László fiai

Marsi Anikó két kisfiúval ajándékozta meg Palik Lászlót: Vilmos az esküvőjük után egy évvel, 2006-ban, a kisebbik gyerkőc, Vince pedig 2009-ben látta meg a napvilágot. Képes összeállításunkban megnézheted a 13 éves Vilmost, valamint tízéves öccsét is.

Ezt is szeretjük