Marsi Anikó ezért tűnt el a Tényekből - A TV2 elárulta, miért nem látni hetek óta
Kiderült, Marsi Anikót miért nem látják egy ideje a nézők a Tényekben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marsi Anikót két hete nem látni a Tényekben. A Blikk szúrta ki, hogy a TV2 híradójának egyik beharangozójában még a 45 éves sztár volt látható, de az adást már nem ő, hanem kolléganője, Vitányi Judit vette át. 

A napilap megkereste a kereskedelmi csatornát, és egy szűkszavú választ kaptak arra, a híradós miért nincs egy ideje képernyőn. 

Marsi Anikó ezért tűnt el a Tényekből 

"Marsi Anikó hónapokon keresztül a Tények műsorvezetése mellett a Dancing with the Stars versenyzőjeként is megállta a helyét, ami rengeteg felkészülést, energiát igényelt. Jelenleg megérdemelt szabadságát tölti" - állt a TV2 közleményében.

marsi-aniko-batch
Fotó: TV2/Mokka

A lap információi szerint Marsi Anikó a szabadsága lejártakor, pár hét múlva tér vissza a képernyőre.

A tévés az október 10-én indult Dancing whit the Stars egyik versenyzőjeként mutathatta meg profi partnere oldalán, hogy boldogul a táncparketten. A szereplését megszakította az, hogy pozitív lett a koronavírustesztje, így az október 17-i adás után egy műsort ki kellett hagynia. Tünetek nélkül legyőzte a koronavírust, utána azt nyilatkozta, a külön lakrészben legalább kialudta magát. 

Marsi Anikó és Szabó Gábor a Dancing whit the Stars október 31-i adásában estek ki.
Marsi Anikó és Szabó Gábor a Dancing whit the Stars október 31-i adásában estek ki.
Fotó: TV2

Október 31-én tért vissza a TV2 táncos show-műsorába, de aznap este Szabó Gáborral ők estek ki. A Dancing whit the Stars december 5-i elődöntőjében kiderül, kik jutnak a december 12-i fináléba, ahol remélhetőleg mind a 12 sztárt és profi táncpartnerét is láthatják a nézők egy össznépi produkcióban. 

Détár Enikő szexi dekoltázsa

A Dancing with the Stars hetedik adásban egy klasszikus szabású, fekete ruhában táncolt. A kreáció dekoltázsát áttetsző anyag borította, a nézők pedig elámultak, hogy kihangsúlyozva telt kebleit mennyire dögös volt benne. Képes összeállításunkban megnézheted, Détár Enikő milyen ruhákban forrósította fel a színpadot a Dancing with the Stars adásaiban.

Ezt is szeretjük