Győrfi Pál fia már több mint 100 kiló volt – Dani látványosan lefogyott mostanra
Győrfi Dani súlya 100 kiló fölé kúszott, de a Dancing with the Stars idejére rengeteget fogyott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dancing with the Stars ismert versenyzői extrém terhelés alatt állnak, négy hónapja szinte minden nap több órán át próbálnak. Nem csoda, hogy a profi táncosok ismert párjai jó pár kilót fogytak.

A legnagyobb súlyvesztést Győrfi Pál fia, az influenszer, youtuber Győrfi Dani érte el, aki pár hónap alatt 25 kilót fogyott.

Győrfi Dani lefogyott

A fiatal híresség és párja, Stana Alexandra voltak a TV2 táncos showműsorának első kiesői, de miután több versenyzői is koronavírusos lett, a harmadik adásban visszatérhettek. A november 21-i, hetedik adásban aztán ismét nem táncolhatott a fiú, mert ezúttal az ő Covid-tesztje lett pozitív, de a november 28-i műsorban újra táncparkettre lépnek.

Győrfi Dani karcsú alakját elnézve kevesen gondolnák, hogy nem is olyan régen még 100 kiló fölé kúszott a mérleg nyelve alatta, és pár hónap alatt tetemes súlyfeleslegtől szabadult meg.

- Sokan nem is tudják, hogy milyen nagy átalakuláson mentem át, ami csak részben köszönhető a Dancing with the Starsnak. Hónapokkal ezelőtt testépítéssel próbálkoztam. Ennek érdekében testtömegnövelésbe kezdtem, sokat edzettem, izomnövelés volt a cél, de sajnos menet közben leálltam az edzésekkel, és ennek következtében a súlyom gyorsan növekedni kezdett, mire elértem a 100 kiló feletti súlyt, éreztem, hogy rossz irányba változom – mesélte a Borsnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Elkezdett diétázni, és a karantén idején otthon is elvégezhető, saját testsúlyos edzéseket végzett, amikor bejött az életébe a tánc, ami nagyon jól formálta az alakját.

gyorfi-dani
Fotó: TV2

- Olyan helyeken nőttek izmaim, ahol előtte sosem voltak, szépen leszálkásodtam. Több mint 25 kilót fogytam.

Győrfi Pál lányai

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője négygyerekes édesapa: első házasságában született fia, Dani már felnőtt, míg második feleségétől, Adrienntől született három gyermeke csak kisiskolás, illetve óvodás. Ádám 2009-ben, Alíz 2011-ben, Lilla 2013-ban látta meg a napvilágot. Képes összeállításunkban megnézheted Győrfi Pál lányait, akik olyan szépek, mint az édesanyjuk.

Ezt is szeretjük