Marsi Anikót a nézők előtt csókolta meg Palik László - Erre még nem volt példa
Marsi Anikó a Dancing with the Starsban férje ölébe huppant, Palik László pedig csókkal köszöntötte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó csodálkozott, amikor felkérték, szerepeljen a TV2 Dancing with the Stars című táncos show-műsorában, mert amikor régebben aerobikedzésre jelentkezett, onnan is eltanácsolták, annyira nem tudta összhangban mozgatni a kezét és a lábát. 

A próbák során aztán annyira megszerette a táncolást, hogy most már nem szeretne az elsők között kiesni. 

Marsi Anikó és Palik László csókja

Az október 17-i, második adásban veszélyzónába került profi partnerével, Szabó Gáborral, de végül Emilio és táncpartnere búcsúzott a műsortól. 

marsi-aniko-dancing
Fotó: TV2

Marsi Anikó azért is örül annak, hogy szerepelhet a Dancing with the Starsban, mert a próbák és az élő adás során kiléphet a komfortzónájából, és megmutathatja a nézőknek egy olyan oldalát, amit eddig még nem láthattak. A Tényekben csak a szigorú, kimért arcát ismerik, amit egy hírműsor meg is követel, de a szórakoztató műsorban előveheti a lazább énjét. 

marsi-aniko
Fotó: TV2

Sokan meg is lepődtek, amikor az elmúlt hétvégén a tánc befejeztével odarohant a nézők között az első sorban helyet foglaló Palik Lászlóhoz, és az ölébe huppant, a férje pedig megcsókolta. Ilyesmire a kamerák kereszttüzében még nem volt példa. 

marsi-aniko-palik-laszlo
Fotó: TV2

- Otthon természetes, hogy ahogy most a színpad mellett, belehuppanok az ölébe, megpuszilom, de hogy ez kamerák kereszttüzében történjen, ilyen még nem volt. Meglepően könnyen ment - mesélte az adás után a Borsnak

Palik László lánya

Bár Júlia csak nyolcéves volt, amikor szülei elváltak, édesapja korántsem csak a vasárnapi apuka szerepkört töltötte be az életében, a mai napig nagyon szoros a kapcsolatuk. A harmincéves nő biztonságpolitikai elemzőként dolgozik: gyerekkora óta erre a pályára készül, és nagyon sikeres benne.

Ezt is szeretjük