Marsi Anikót még sosem láttuk ilyen dögösnek - Bőrruhát és neccharisnyát húzott
Marsi Anikó nemcsak fogyott, de sokkal dögösebb is lett a Dancing with the Stars indulására.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó nagyon meglepődött, amikor felkérték, szerepeljen a TV2 október 10-én induló, Dancing with the Stars - Mindenki táncol című táncos show-műsorában.

Nem tudta, ki gondolhatta komolyan, hogy vegyen részt egy ilyen produkcióban, de végül igent mondott a felkérésre. 

Marsi Anikó a Dancing with the Starsban

- Engem, aki nem tud kettőt se jobbra-balra lépni. Aki nem tudja megkülönböztetni a jobb kezét a baltól. Akit kivágnak aerobicedzésről, mert annyira nem tudom összhangban mozgatni a karjaimat a lábaimmal. 

Marsi Anikó megszokott és hullámos hajjal a TV2 Mokka című műsorában.
Marsi Anikó megszokott és hullámos hajjal a TV2 Mokka című műsorában.
Fotó: TV2/Mokka

De azt mondtam, próba szerencse. Ha más nem is történik, de ugyanolyan jól fogom magam érezni a próbákon, mint ahogy a legelső alkalommal, akkor nekem már megérte. Aztán nagyon-nagyon megtetszett, és most már nem szeretnék kiesni, nemhogy az elején, hanem szeretnék sokáig menetelni - mondta a Tények Pluszban

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt már a Borsnak mesélte, hogy a próbák során egy ruhaméretet fogyott. 

Az erőnlétem jó, szuflával bírom a próbákat, hiszen régóta mindennap futok, a speciális mozgásforma az, ami kihívás. Ennek köszönhetően egy ruhaméretet fogytam, 38-asról 36-osra.

A Tények híradósa nemcsak karcsúbb lett, de a dögös oldalát is elővette. A 45 éves sztár a Mokkában tőle szokatlan frizurával és ruhában jelent meg: hullámos hajjal, fekete bőroverallban és neccharisnyában. 

A Dancing with the Stars szereplői

Képes összeállításunkban mutatjuk mind a 12 hírességet és táncpartnerét, akik a TV2 október 10-én induló műsorában szerepelnek. 

 

Ezt is szeretjük