Ők a szereplők a TV2 Dancing with the Stars című műsorában – 12 sztár versenyez

A TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című show-műsorában 12 sztár és profi táncpartnereik állnak színpadra hétről hétre.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével hamarosan képernyőre kerül a nemzetközi sikerű táncos show-műsor, amelyben 12 népszerű híresség profi táncpartnereikkel áll színpadra hétről hétre.

A táncos show-műsor eddig több mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott sikeresen világszerte, és hamarosan a magyar közönség előtt is bemutatkozik. Licencét már 58 ország vásárolta meg, népszerűségét igazolja, hogy az Egyesült Államokban már a 28. évadot tűzték képernyőre. 

Dancing with the Stars a TV2-n

A zsűrit Ördög Nóra, Molnár Andrea országos latintánc-bajnok, koreográfus, mesterdiplomás táncpedagógus, Schiffer Miklós, nemzetközileg ismert stílus- és divattanácsadó, valamint Kováts Gergely Csanád, ötszörös showtáncvilágbajnok, a TV2 Megatánc című műsorának győztese, táncművész, koreográfus, rendező alkotja. 

A TV2 show-műsorában táncparkettre lép többek között a Paula és Paulina sztárja, akit több mint egymilliárd telenovella-rajongó ismer: Gabriela Spanic. Képes összeállításunkban mutatjuk mind a 12 hírességet. 

Ezt is szeretjük