Kerekesszékbe került a magyar híradós - Fájdalomcsillapítókat kap súlyos balesete után

Marsi Anikó egyelőre csak kerekesszékkel tud nagyobb távokat megtenni.

Marsi Anikó bő egy héttel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, eltört a combcsontja, azonnal műteni kellett a siófoki kórházban. Azt mesélte, a fiaiért ment az iskolába, amikor egy másik anyukával annyira elmerült a beszélgetésben, hogy nem nézett a lába elé, és elesett. A bokájától a combjáig begipszelték, hat hétig lesz rajta, de már múlt héten azt nyilatkozta, nem akar kiesni a munkából, hisz nem beteg, csak megsérült, ezért március 25-től szeretne ismét híradózni. Így is lett, a stáb igyekszik mindenben segíteni a kerekesszékkel vagy mankóval közlekedő tévést. 

A Tények 44 éves műsorvezetőjének lábát csavarok tartják össze, és fájdalomcsillapítókat kap, de pihenés helyett munkába állt. Főnöke felajánlotta, hogy sofőrt biztosítanak számára, és egy saját szobát is kapott ággyal, fotellel, számítógéppel, hogy tudjon az adáson is dolgozni, bármikor le tudjon pihenni, és, ha nehezére esik, haza se kelljen mennie, tud a munkahelyén is aludni - írja a Bors.

marsi-aniko
Fotó: TV2

Kollégája, Gönczi Gábor is segíti, amiben tudja, ha kell, áttolja kerekesszékben a sminkszobába is. 

- Igazából az egyik fontos kérdés az volt, hogy a lábam beférjen a díszletasztal alá, és, hogy találjunk olyan ruhát, amelyben vezetni tudom a műsort. Bár a lábam nem látszik, a Tények élő adás, ezért minden lehetőségre fel kell készülni. Hogy beférek majd nyújtott lábbal és gipszben is, az egészen tegnap délutánig nem volt biztos - nyilatkozta a hetilapnak Marsi Anikó. 

Ma 50 éves Stahl Judit - Most így néz ki a TV2 egykori híradósa

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük