Marsi Anikó ezért akart szakítani Gáborral: Palik Lászlónak is köze volt hozzá
Marsi Anikó nem volt biztos a kapcsolatában Gáborral. Már a szakítás gondolata is megfogalmazódott benne.

marsi-anikó-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor 2022 szeptemberében mondták ki az igent Balatonfűzfőn. A legnagyobb idillben élik kétlaki életüket házastársakként: Fűzfő és a főváros között ingáznak, szabadidejüket arra szentelik, hogy felújítsák balatoni házukat.

Nagy köztük az összhang, pedig saját bevallásuk szerint két-háromnaponta hevesen összekapnak, ám vitáiknak mindig békülés a vége. 

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor

Egyetlenegyszer tűnt úgy, hogy véget érhet a kapcsolatuk, jóval azelőtt, hogy összeházasodtak volna. A kezdeti, ismerkedős időszakban ugyanis a TV2 műsorvezetőjében már a szakítás gondolata is megfogalmazódott. Akkor úgy érzete, nincs még túl a válásán Palik Lászlóval.

- 18 év, két gyerek, rengeteg közös kapocs. Az első fél év, amikor felmerült a válás gondolata, borzalmas volt. Ma már jóban vagyunk, de nem azért váltunk el, mert mindenáron barátok akartunk lenni - kezdte a Best magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Sok időre volt szüksége ahhoz, hogy meggyászolja a szakítást. Gábor érkezésekor sem volt még biztos abban, valóban készen áll-e egy új párkapcsolatra.

- Volt egy pont, amikor azt üzentem neki, ne keressen többet. Gábor persze nem értette, és aznap délután SMS-ekkel bombázott.

marsi
Fotó: TV2/Tények

Az akkor 12 esztendős fia, Vince rendezte a helyzetet. Olyat mondott az édesanyjának, amiből tudta, mi a helyes döntés.

- Vince megkérdezte, ki az, aki ilyen hevesen írogat. Elmondtam neki, mire azt felelte: "Anya, nem zárhatod el magad teljesen a világtól”. Akkor döbbentem rá, hogy ha a 12 éves fiam ezt mondja, abban lehet valami.

Marsi Anikó és Palik László válásának oka

Marsi Anikó egy interjúban említette meg, hogy hivatalosan is elváltak Palik Lászlóval. Az egykori tévés házaspár frigyét valójában már hónapokkal azelőtt felbontotta a bíróság. Ez volt a szakításuk oka.

Cover-fotó: TV2/Tények

Ezt is szeretjük