Détár Enikő és Rékasi Károly között a válás után ilyen a kapcsolat: fiuk meglepő vallomást tett

Détár Enikő és Rékasi Károly 2013-ban mindenkit meglepett a nagy bejelentéssel, 30 év után külön folytatják az életüket.

Détár Enikő és Rékasi Károly kapcsolata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Álompár - ezt a szót gyakran hallhattuk Détár Enikővel és Rékasi Károllyal kapcsolatban. 30 évig tartó házasságuk sokáig megingathatatlannak tűnt, épp ezért mindenkit váratlanul ért, amikor 2013-ban bejelentették, elválnak.

Kapcsolatukból két gyermekük született, Zsigmond és Eszter örök kapocsként köti össze őket. Már mindketten felnőttek, és a maguk útját járják. 

Détár Enikő és Rékasi Károly kapcsolata

Nem sokszor szerepelnek a kamerák előtt, az meg pláne nem jellemző, hogy saját vagy szüleik magánéletéről beszéljenek nyilvánosan. Zsigmond azonban kivételt tett, meglepő őszinteséggel vallott arról, kilenc évvel az elválás után, milyen a viszony édesanyja és édesapja között.

- Számomra az édesanyám és az édesapám a legnagyobb példakép az életben, de mi már nem vagyunk és soha nem is leszünk nagy család, 

sőt nem nevezném magunkat még mozaikcsaládnak sem.

- Túlzás lenne kijelenteni, hogy a szüleim önfeledten beszélgetnek, de azért kommunikálnak egymással - árulta el a 21 esztendős fiatalember a Star magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Arról is mesélt, nem tudja elképzelni, hogy valaha újra egy párt alkossanak, hiszen a három évtized alatt felépített érzelmi köteléket köztük egy pillanat alatt vágták el. A válás óta pedig mindketten új életet kezdtek, és boldog párkapcsolatban élnek.

rékasié
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Détár Enikő Rékasi Károly 60. születésnapján sem volt jelen, amelyet a színész második felesége, Pikali Gerda szervezett szeptember végén.

- Közel tíz éve már, hogy a szüleim elváltak, édesanyám nem szerepelt a vendéglistán. A párjával gőzerővel készültek a Nyerő Párosra, nagyon lelkesek voltak, de Péter köldöksérve sajnos rakoncátlankodott, így idő előtt fel kellett adniuk a versenyt.

Marsi Anikó és Palik László válása

Marsi Anikó május közepén, egy interjúban említette meg, hogy hivatalosan is elváltak Palik Lászlóval. Az egykori tévés házaspár frigyét valójában már hónapokkal ezelőtt felbontotta a bíróság. Ez volt a szakításuk oka.

Kiderült, Marsi Anikó és Palik László miért vált el: a híradós elárulta az okát

Marsi Anikó elárulta, miért ment tönkre a házasságuk Palik Lászlóval.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük