Marsi Anikó megmutatta esküvői ruháját: rendhagyó kreációban ment férjhez

Marsi Anikó megmutatta, milyen ruhában ment férjhez párjához, Gáborhoz.

Marsi Anikó esküvői ruhája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó és párja, Gábor szeptember 9-én, pénteken nagy titokban összeházasodott a Balatonnál. A férfival 2021 májusa óta alkotnak egy párt, az eljegyzésüket idén nyáron tartották.  

A Tények híradósa az esküvőjükről annyit árult el, hogy szűk, családi körben keltek egybe Balatonfűzfőn. 

Marsi Anikó esküvői ruhája

A 47 éves sztár az esküvői ruháját csak most mutatta meg: a Hot! magazin készíthetett képeket az esküvőjén, a felvételekből a Mokkában is mutatott párat. 

Marsi Anikó nem klasszikus menyasszonyi ruhába bújt, és nem is fehérbe öltözött: egy ejtett vállú, lila blúzt, egy miniszoknyát és magasított talpú szandált viselt.  A szoknyát szeptember közepén más összeállítással az Instagram-oldalán is megmutatta. 

A ruhámat az egyik barátnőm, Kovács Kriszta csinálta. Szeptember 9-én mázlink volt, nagyon sütött a nap, úgyhogy egy gyönyörű, levágott vállú selyemblúzban voltam. A szoknya függönyanyagból van, együtt találtuk ki. Próbáltuk követni ezt a fapados dizájnt, amit én nagyon szeretek: egyszerű legyen, kényelmes, mégis egy picit szexi, szép - mesélte a tévés a Mokkában

marsi-aniko-eskuvo
Fotó: TV2/Mokka

Marsi Anikó szerelme, Gábor a fehér ingre, homokszínű rövidnadrágra és tornacipőre szavazott. A férfinak ez volt az első esküvője, míg Marsi Anikó már volt házas Palik Lászlóval, akitől két fia született.

- Nem akartunk nagy ceremóniát, nem akartam hófehér ruhát, hiszen nekem nem ez az első esküvőm. Nagyon szűk családi körben mondtuk ki: akarjuk egymást! Szerencsére gyönyörű idő volt, sütött a nap, és 11-kor az anyakönyvvezető előtt kimondtuk az igent. Aztán alkoholmentes pezsgővel koccintottunk: a tanúink, az édesanyám, a nővérem, Gábor szülei és a húga, valamint a kisebbik fiam, Vince voltak jelen. Mivel péntekre esett a mi nagy napunk, a nagyobbik fiam, Vilmos nem akarta kihagyni az iskolát - mesélte a Hot! magazinnak Marsi Anikó. 

Hosszú Katinka esküvői ruhái

Csak az esküvő után több héttel posztolt fotóiból derült ki, hogy Hosszú Katinka több ruhát is viselt az esküvőjén. Két hófehér, hercegnős menyasszonyi kreációt is viselt a nagy napon, és nagyon dögös volt a menyecskeruhája. 

Ámulunk Hosszú Katinka két menyasszonyi ruháján: a dögös menyecskekreációt is megmutatta

Hosszú Katinka most mutatta meg, milyen ruhákat viselt az esküvőjén.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük