A 80-as évek modellje ma: Marjai Judit 54 évesen szexin dekoltált ruhába bújt
Marjai Judit elárulta a Reggeliben, minek köszönheti csodás alakját.

marjai-judit-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marjai Judit gyermekként színésznőnek készült, mindössze 16 éves volt, amikor édesanyja elküldte egy fotóját az Ifjúsági Magazin pályázatára. A zsűrinek annyira tetszett a szőke szépség, hogy rögtön címlapot fotóztak vele. 

Innentől fogva pályája meredeken ívelt felfelé, országosan ismert szupermodell lett, címlapokon, kártyanaptárakban szerepelt. Színésznőként is kipróbálhatta magát, szerepet kapott az Éljen anyád!, a Dokumentátor és a Nagy postarablás című filmekben. 

Marjai Judit ilyen szexi

Marjai Judit 1988-ban megnyerte Olaszországban a Film ifjú csillaga című szépségversenyt, ekkor 21 éves volt. Nem sokkal ezután első magyar lányként szerepelhetett az olasz Playboy magazinban. A modellkedéssel körülbelül ezután hagyott fel, fotóművészként kezdett el tevékenykedni. 

Marjai Judit fiatalkori fotót mutatott a Reggeliben.
Marjai Judit fiatalkori fotót mutatott a Reggeliben.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Fotósként szintén szép sikereket tudhat a magáénak, számos kiállítása volt, több hírességet is lencsevégre kapott. Marjai Judit 2022 augusztusában ünnepli az 55. születésnapját, ezt azonban kevesen mondanák meg róla. A modell-fotóművész fantasztikusan jól néz ki, és nőies idomait a mai napig bátran megmutatja.

Az RTL Klub Reggeli című műsorában elmondta, mostanra ugyan már körülbelül tíz kilóval többet nyom egykori versenysúlyánál, mégis nagyszerűen érzi magát a bőrében. 

Marjai Judit szexin dekoltált ruhában ült a stúdióban Pataki Ági mellett.
Marjai Judit szexin dekoltált ruhában ült a stúdióban Pataki Ági mellett.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nem lehet meghízni, hogy ne kelljen utána lefogyni. Ezt állandóan tartani kell. Az évek alatt kerekebb lettem. Olyan helyeken kerekedtem, ahol végül is jó. Az én versenysúlyom 54 kiló volt, most minimum 64 vagyok. Tehát annak a tíz kilónak azért valahogyan el kellett oszlania. Ettől függetlenül azért odafigyelek, a jógára esküszöm - mondta el a műsorban a dögös, mélyen dekoltált ruhát viselő Marjai Judit, akit a műsorvezetők, Peller Mariann és Szabó Zsófi igazi női példaképnek tartanak. 

marjai-judit
Fotó: Marjai Judit

Az egykori modell azt is hozzátette, nagyon élvezi az életet ötven felett, hiszen végre visszanyerte a szabadságát, felnevelte gyermekét, így azt tehet, amit csak szeretne. Szerinte a sok alvás szintén megszépíti, segít, hogy mindig ilyen fiatalos és energikus maradhasson. 

Ő Flipper Öcsi Ginája

Sokáig sejteni sem lehetett, ki az a nő, aki az énekes egyik leghíresebb slágerét ihlette. Harmath Marianna a Tények Pluszban mesélte el, mikor ismerkedett meg Flipper Öcsivel.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük