Ő Flipper Öcsi híres dalának Ginája: a gyönyörű modellbe bele is szeretett
Flipper Öcsi múzsája közel négy évtized után fedte fel a kilétét. Harmath Mariann szépsége megbabonázta az énekest.

flipper-öcsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1984 volt az az év, amikor a Dolly Roll kiadta a Gina, A Bestia című szerzeményt. Flipper Öcsi két évvel korábban igazolt át az együttesbe a Hungária zenekarból. Szőke tincseivel, jellegzetes mozgásával és tipikus "jampi” megjelenésével hamar a lányok elsőszámú kedvence lett.

Sokáig sejteni sem lehetett, ki az a nő, aki az énekes egyik leghíresebb slágerét ihlette. Közel négy évtizeddel később derült ki, hogy a szóban forgó lány nemcsak a múzsája, hanem a szerelme is volt.

Ő Flipper Öcsi Ginája

Harmath Marianna a Tények Pluszban mesélte el, mikor ismerkedett meg Flipper Öcsivel, valamint arról is beszélt, hogyan alakult ki köztük plátói szerelem.

gina jó
Fotó: Picasa

- Lementem a Dolly Roll Klubba Bálint Antónia barátnőmmel, mert ő óriási Öcsi-rajongó volt. Én meg a tévében láttam az Arrivederci Amore című számot, ami nagyon tetszett - kezdte a visszaemlékezést a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az énekes itt figyelt fel az akkor 16 éves, gyönyörű modellre. A zenekarral együtt felkérte Mariannát, hogy szerepeljen a következő videóklipjükben. Mivel a lánynak nem volt idegen a szereplés, boldogan mondott igent. A munkakapcsolatból csak később lett valami több, és bár vonzódtak egymáshoz, mégsem lett soha kapcsolat a bimbózó románcukból.

Marianna gyönyörű modell volt, amikor megismerkedtek Flipper Öcsivel.
Marianna gyönyörű modell volt, amikor megismerkedtek Flipper Öcsivel.
Fotó: TV2/Tények Plusz

- A Nyugati pályaudvaron sétáltam, nézegettem az üzleteket, és szembejött velem Öcsi. Nagyon megörült nekem, szinte a nyakamba ugrott. Elkezdtünk beszélgetni, de sietett egy fellépésre, úgyhogy számot cseréltünk, majd ezután nem sokkal felhívott, és megbeszéltünk egy találkozót, egy randevút.

gina-3
Fotó: TV2/Tények Plusz

Nagyon vonzódtak egymáshoz, de a lánynak még sosem volt párkapcsolata. Maga sem tudja, hogy miért, de akkor az élet úgy alakította, hogy végül hivatalosan nem váltak egy párrá. Kicsivel később egy másik énekessel sodorta össze a sors.

- Megismerkedtem Orbán Józsival, felhívott telefonon, és elhívott egy randevúra. Váratlanul beleszerettem, így ő lett az első párom az életemben. Öcsi nagyon nem örült, amikor megtudta, hogy összejöttem Józsival. Nagyon mérges volt, azt mondta, hogy meg fogom bánni. Emlékszem, a Fészek Művészklubban voltunk, és még egy asztalt is felborított mérgében.

Adamis Anna egykor és ma

Az 1962-ben alakult Omega Presser Gábor 1967-es belépése után állt elő saját dalokkal, amelyeket Laux József akkori felesége írt. Akkoriban Adamis Annára is illet a szőke, gyöngyhajú lány megnevezés: nemcsak okos és sokoldalú, hanem szépségével mindenkit elbűvölő, fiatal nő volt.

Cover-fotó: MTI/Antall Péter 

Ezt is szeretjük