Marics Peti berobbant a Valmarral, de ennek ára volt: „Teljesen ráment az egészségünk!”
Marics Peti és Valkusz Milán a népszerűség árnyoldaláról is meséltek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marics Peti és Valkusz Milán duója, a Valmar valósággal berobbant a magyar zenei életbe. Úristen című számuk átlépte a 23 milliós megtekintést, és a fiúkat jelölték a JOY Social Media Award #hallgasshazait kategóriájában is. A jelöltekre itt tudsz szavazni

A JOY magazinban meséltek a sikerhez vezető útról és a népszerűség árnyoldaláról, a kimerültségről, depresszióról.

Marics Peti és a Valmar

A 2018-ban megalakult duó a nyár legdivatosabb slágereit szolgáltatta, azonban a népszerűséget nem adják ingyen. Havi 20-25 koncertet is adtak a fiúk, ezt nem lehetett következmények nélkül a végtelenségig csinálni. 

marics-peti
Fotó: TV2

- Teljesen ráment az egészségünk. Hangszálcsomó, kimerültség, depresszió, csak hogy néhányat említsünk azok közül, amik minket is elértek. Ezért is igyekszünk úgy szervezni a munkákat, hogy több nap szünetünk legyen feltöltődni - mesélték a páros interjúban.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Marics Peti és Valkusz Milán szerint az akaratuk miatt jutottak ilyen messzire. 

- Nem tudjuk, hogyan vittük ekkora sikerre, azt viszont igen, hogy akarat, szorgalom és szenvedély nélkül semmi sem tud működni. Álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ennyien és ennyire szeretni fognak minket. Amikor van egy álmod, méghozzá egy kis szobában a muterodéknál, ahol este 7-kor már rád szóltak, hogy „Ne zenélj!”, és onnan ide eljutni, szavakkal leírhatatlan!

A Valmar tagjai bevallották, néhány számukat ma már nem adnák ki, de meggyőződésük, hogy minden szárnypróbálgatás a hasznukra vált. 

Az Úristen című számunkkal magasra tettük a lécet, amit nehéz lesz megugrani, de nagy reményekkel nézünk a jövőbe.

Kapcsolatuk a gyerekkorukra nyúlik vissza, 11 évesen együtt teniszeztek, és jó barátságban voltak, ami érződik a munkájukon is. 

- Persze nem mindig könnyű, hiszen mindkettőnknek van egy saját gondolatmenete, agyjárása, ami van, hogy nem egyezik, de általában mindig megtaláljuk a közös nevezőt a végére - árulták el a JOY magazinnak, melynek legújabb számában olvasható a teljes interjú.

Tóth Andi és szerelme a testvére esküvőjén

Tóth Andi ritkán látott testvérével posztolt közös fotót: a felvétel azért is különleges, mert az a bátyja esküvőjén készült. Az énekesnő, aki az első képen a tesójával, a harmadikon pedig szerelmével, Marics Petivel látható. 

Ezt is szeretjük