Az X-Faktor énekesnője látványosan lefogyott: a Mentorház óta ennyivel vékonyabb Mardoll

Catherine Dederick, vagyis Mardoll edzéssel és diétával harcol a kilók ellen, a Mentorház után hat kilót fogyott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Dedericket, vagyis Mardollt először a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorában ismerhették meg a tévénézők, amelynek első részében édesanyja, Yvonne Dederick vendégként, majd a második évadtól az egyik főszereplőként volt látható. 

Catherine már ekkor énekesnőként építette a karrierjét. Az idei, jubileumi X-Faktor második válogatóján bemutatkozott az RTL Klub tehetségkutatójában, Gáspár Laci 22 év felettiek csapatában bejutott az élő show-ba is. 

Mardoll lefogyott

A 24 éves tehetség a 2021 őszén adásba került Survivor versenyzőjeként azt is megmutatta, mennyire boldogul nomád körülmények között, és hogyan küzdi le a mentális és fizikai kihívásokat. A forgatás alatt sokat fogyott. 

Mire nyáron az X-Faktor Mentorházba került, visszaszaladtak rá a kilók, de a november 20-i, első élő show-ra látványosan vékonyabb lett, ez a Fókusz riporterének is feltűnt. 

Mardoll az X-Faktor Mentorházban Gáspár Lacival és csapattársaival.
Mardoll az X-Faktor Mentorházban Gáspár Lacival és csapattársaival.
Fotó: RTL Magyarország

- Olyan sokat jelent ez a műsor, és a topon szeretnék lenni, és szeretnék olyan ruhákat felvenni, amilyenben a nézők már láthattak. Egy nap többször is edzek, ez megy, de a diétára nagyon oda kell figyelnem, mit eszek, mert imádok zabálni. Nem enni, zabálni! 

A fiatal énekesnő az első élő show-ra sokat fogyott, látványosan karcsúbb lett.
A fiatal énekesnő az első élő show-ra sokat fogyott, látványosan karcsúbb lett.
Fotó: X-Faktor/Hargitay Oliver

- A Táborban 60-61 kiló voltam, aztán 54-re lefogytam, de amióta beköltöztem az X-Faktor Házba, nem tudok ugyanúgy edzeni, mint korábban, ezért egy-két kiló visszajött, de küzdök - mesélte a Fókusznak.

Mardoll továbbjutott a november 20-i, első élő show-ból.
Mardoll továbbjutott a november 20-i, első élő show-ból.
Fotó: RTL Magyarország

Tóth Andi átalakulása a 2014-es X-Faktor óta

A nagyváradi lány mindössze 15 éves volt, amikor benevezett az RTL Klub tehetségkutatójára. A külseje már az adások alatt hatalmas változáson ment keresztül: szőke és fekete melírozott frizurás, vadóc tiniből egyre nőiesebb énekesnőként láthattuk a színpadon, napjainkban pedig minden egyes megjelenésekor bombázóként hódít.

Ezt is szeretjük